Zombie-spil til PSP

Spillere, der klør for en smag af bærbar zombiebaseret handling på farten, har et par spil at vælge imellem på PSP-systemet. Kæmp sammen med eller mod de knasende kødædende lig i disse mørke titler, uanset hvor du rejser. Alle disse uhyggelige spil er eksklusive til PSP.

Zombie Tycoon

Frima Studios bringer verden et skridt tættere på zombie-apokalypsen med Zombie Tycoon. Spillet som en gal videnskabsmand, dette komiske spil får dig til at oprette et team af tåbelige ghoulies, der skal sendes gennem ti byer i Story Mode. Bevæbn dine zombier med over 100 våben, rustninger og andre genstande for at hjælpe dem med at fuldføre dine missioner. Du kan bruge op til tre hold af zombier til at terrorisere, konvertere eller ødelægge de modbydelige levende mennesker. Zombie Tycoon er et spil, der kan downloades til PSP, der er klassificeret som "T" for teenagere.

Inficeret

Zombie-spil til PSP

Set i den snedækkede julesæson i New York City giver Infected spilleren rollen som en politibetjent, der desperat forsøger at overleve i et zombieudbrud. Heldigvis er du immun over for zombievirussen, men er stadig modtagelig for at få dit ansigt revet af den glubende udøde. Vælg din version af "Officer Stevens" som din avatar, og gå til byen for at redde de overlevende ved hjælp af en række kraftfulde og humoristisk overstyrede våben. Du får brug for al den hjælp, du kan få, når du vender ned mod Zombie Santas og Giant Infected. Infected er klassificeret som "M" for modne spillere.

Døde hoved Fred

Den mærkelige og distinkte historie om Dead Head Fred ligger i 1940'erne, hvor privatdetektiv Fred har et forfærdeligt møde med en flok gangstere og vinder op som en hjerne i en krukke. Spillere tages med på et vittigt eventyr med Fred gennem lokaliteter som Creepy Hollow og Zombie Town på deres søgen efter at løse hans "mord". Zombier er en ganske almindelig fjende for Fred, da han bevæger sig omkring denne uhyggelige by. Fred bevæger sig igennem de dystre niveauer ved at finde og kreativt bruge andre udskiftelige hoveder, herunder “Bone Head” og “Corpse Head.” Spillere vil blive trukket ind af Dead Head Freds fordybende verden, grufulde karakterer og enestående skrivning. Spillet er klassificeret som “M” for modne spillere.

Udøde riddere

Zombie-spil til PSP

Undead Knights er en sprøjtet, voldsom søgen med tre genoplivede kongelige familiemedlemmer på en brutal hævnstræning. Konverter fjendens soldater til ødelæggende zombier og beordre dem til at angribe deres tidligere kammerater, nedbryde mure og samles massevis som en rådne stige, som din helt kan klatre. Dine karakterer styrkes med hver fjende, du rive fra hinanden, og tjener dig flere evner, våben og magtforøgelser. Din kødædende zombie-skatte viser snart de andre kongeriger fejlen ved at tænde for din kongefamilie!