Sådan installeres den gamle preview-app fra Snow Leopard i Mac OS X Lion

Forhåndsvisning i Mac OS X Lion har medført flere forbedringer og nye funktioner som digitale signaturer, men det fjernede også nogle meget nyttige evner som filstørrelsesberegner, Gem som og tilføjede den somme tider ubehagelige Auto-Save.

Hvis du savner den gamle version af Preview from Snow Leopard, og du enten har en Mac OS X 10.6 Snow Leopard-maskine eller backup, kan du gendanne den ældre version af Preview (5.0.1) fra Snow Leopard til at køre i OS X 10.7 Løve. Sådan gør du dette uden at erstatte OS X Lion-versionen af ​​appen (5.5.1), bare hvis du vil gå tilbage til den nyere version igen.

  1. Fra Snow Leopard skal du lave en kopi af disse mapper og overføre dem til skrivebordet på Mac OS X Lion-maskinen:
  2. /Applications/Preview.app
    /System/Library/PrivateFrameworks/MeshKit.framework/

  3. Fra OS X Lion, omdøber den gamle Preview.app til noget andet som "PreviewSnow.app"
  4. Kopier PreviewSnow.app til / Programmer / mappe i OS X Lion
  5. Kopier "MeshKit.framework" til / System / Library / PrivateFrameworks / i OS X Lion og godkend ændringen - denne mappe bør ikke eksistere på Lion-maskinen allerede, og du vil ikke overskrive noget andet

Start PreviewSnow.app fra / Applications, og det vil køre som normalt, minus de frustrerende Lion-funktioner og funktionen flytninger. Hvis du vil indstille PreviewSnow.app som den nye standardapp, skal du højreklikke på en billedfiltype, vælge "Get Info" og i menuen "Åbn med" finde PreviewSnow.app og derefter klikke på "Change All" -knappen herunder:

En ægte "Save As" er også tilbage med denne version, hvilket er bedre end at bruge Eksport eller Duplikatfunktioner for mange af os.