Hvordan bruger jeg Viewsat VS2000 satellitmodtager?

Viewsat VS2000 er en satellitmodtager, der accepterer gratis-til-luft-programmering. Den leveres med mange af de samme funktioner som en standardmodtager, men hvis du er ny på udstyret, skal du vide, hvad alle funktionerne er. Når du har gennemgået alle kontrollerne et par gange, skal du ikke have noget problem med at bruge din modtager og forstå udstyret.

Trin 1

Tryk på "tænd / sluk" -knappen foran på modtageren (eller fjernbetjeningen) for at tænde for modtageren. Du skal også tænde fjernsynet for at se programmeringen.

Trin 2

Tryk på "Guide" -knappen på den medfølgende fjernbetjening. Dette viser en liste over alle stationer, som modtageren accepterer, og en liste over programmerne. Da FTA-programmering ændres fra uge til uge, er nogle af de viste oplysninger muligvis ikke korrekte.

Trin 3

Tryk på pilene for at navigere gennem de viste kanaler. Når du har fundet et program, du ønsker, skal du trykke på "Enter" for at acceptere stationen. Efter et øjeblik indlæses program og kanal på skærmen. Det er også muligt at indtaste kanalnummeret, hvis du ved, hvad du vil se.

Tryk på knappen "Sidste" for øjeblikkeligt at skifte tilbage til den forrige station, du havde set.