Sådan tilføjes hæfteklammer til en Toshiba E-Studio 450 kopimaskine

Toshiba E-Studio 450 kopimaskine er en digital kopimaskine på 45 sider pr. Minut, der kan fungere som en kontorkopimaskine, faxmaskine, printer og netværksscanner. Ud over at tilføje de valgfrie øgede funktioner har Toshiba E-450 kopimaskinen også valgfrit efterbehandlingsudstyr. Efterbehandlere til digitale kopimaskiner leverer normalt hæftning og sortering. Tilføjelse af hæfteklammer til E-Studio 450 kan udføres i få trin.

Åbn dækslet til efterbehandleren, der er fastgjort til E-Studio 450. Afhængigt af efterbehandlermodellen vil dækslet enten være en lille dør på efterbehandlerens forside eller et stort dæksel, der, når det er åbnet, afslører hele indersiden af ​​efterbehandleren. .

Fjern hæftepatronen. På indersiden af ​​efterbehandlerens dæksel er der et diagram, der viser nøjagtigt, hvor hæftepatronen er placeret. Træk patronen lige ud for at fjerne den.

Fjern den tomme hæftekasse. Den tomme kasse placeres i bunden af ​​kassettens forside

Fjern forseglingen, der omgiver de nye hæfteklammer. Forseglingen trækker sig ret let af og afslører de nye hæfteklammer.

Læg de nye hæfteklammer i patronen. Når hæfteklammerne er installeret korrekt, "klikker" de på plads. Luk efterbehandlerens dæksel, og kør testkopier.

Advarsler

Fjernelse af hæftepatronen, før den er tom, kan medføre hæfteklammer. Vent, indtil hæfteklammerne er tomme, inden de genpåfyldes.