28 Skærmbilleder af OS X Yosemite [Galleri]

OS X Yosemite tilbyder et stort visuelt redesign af Mac OS X, med stor brug af translucens, transparenter, redesignede ikoner, et nyt udseende til Dock, et fuldstændigt redesignet Notification Center og meget mere. Set til at blive frigivet i efteråret som en gratis download med tonsvis af funktioner til at gå sammen med de visuelle ændringer, lad os tage en yderligere højdepunkt på nogle af de officielle preview skærmbilleder af OS X Yosemite (versionen som OS X 10.10 for dem der undrede sig ), fordi det er bedst set bedre end beskrevet.


Vi har inkluderet skærmbilleder og billeder af OS X Yosemite Finder, skrivebord, nye ikoner, ny dock, menu, forskellige gennemskinnelige effekter, redesignet Notification Center, Spotlight, Safari, Messages, iPhone og iOS integration og en række andre billeder for at hjælpe dig med at få en ide om, hvad du kan forvente med den næste store udgave af Mac OS X. Disse billeder leveres af Apple fra deres Preview-side.

Hurtig side note før vi kommer til skærmbillederne, vi har haft masser af spørgsmål om, hvordan man udtaler Yosemite-delen af ​​OS X Yosemite. Nå, jeg er af californisk oprindelse. Jeg kan sige, at Yosemite udtales som "Yo-Sem-Eh -Tee " selv om nogle også siger" Yo-Sim-Uh-Tee ", enten fungerer. Ok, nu hvor du kan udtale det ... lad os flytte ind på de fancy nye Mac-skærmbilleder ...

Det nye skrivebord, Finder, og ikoner

Det generelle desktop udseende af OS X Yosemite ser moderniseret, lyst, flattere og generelt ret fancy.

(Klik på dette billede for at se fuld størrelse)

Finder er blevet opdateret til at udglatte det generelle udseende, med enklere knapper og mindre brug af fed tekst.

Som du kan se, er standardmappeikonerne lyseblå, mens de fleste af dokumentikonerne forbliver de samme, da de indeholder små forhåndsvisninger af selve filen.

Vinduet trafik lysknapper er nu også helt fladt, vises som solid rød, solid gul og solid grøn.

Her er de i Yosemite Finder:

Og her er de i Safari:

I mellemtiden er mange standard OS X app ikoner også blevet omdesignet, men de fleste er generelt moderniseret i stedet for at gå til det fyldige fladt udseende, der tilbydes i iOS. Her er de redesignede Safari og Finder-ikoner, for eksempel:

De er stadig let identificerbare, bare lysere og mere moderniserede.

Den nye dock, menuer, flade knapper

OS X Yosemite Dock er fladere og ser lånt ud fra noget kryds mellem OS X Tiger og / eller iOS 8, fjerner det tredimensionale hyldeudseende og vælger en kvadratisk gennemsigtighed i stedet.

Menulinjen, rullemenuerne og systemmenuerne har generelt fået et nyt udseende og en ny skrifttype. Den nye skrifttype er generelt tyndere og moderne udseende, der svarer tæt til standard skrifttypen i iOS 7 & 8, Helvetica Neue:

De generelle knapper og UI-elementer fundet i hele OS X Yosemite er fladere, men stadig let identificerbare som knapper.

Mange brugergrænsefladeelementer i Yosemite er gennemsigtige, så udseendet af tingene vil ændre sig afhængigt af farven af ​​det, der er lagdelt bag det. Eksempelvis viser dette skærmbillede, at meddelelserne for appsudstillinger ændres, da det svæves over en åben webside:

Safari Facelift

Safari får et generelt nyt udseende med en markant forbedret fanebeskeder, en bedre måde at gennemse iCloud-faner fra andre enheder og et opdateret slankere brugerflade til at matche det bredere OS X Yosemite-tema.

Selvfølgelig inkluderer Safari også mange under emhætten også.

iCloud Drive

iCloud Drive er dybest set en Finder-grænseflade til iCloud-filer, en meget ønsket funktion, der integrerer problemfrit i filsystemet OS X Yosemite. Kopier filer til iCloud Drive, de synkroniserer med dine andre Mac'er og iOS-enheder. Ser nemt ud.

Beskeder & FaceTime Redesigns

Meddelelser er blevet omdesignet og moderniseret, der matcher iOS Messages udseende, men passer bedre til skrivebordet og vedligeholder OS X-æstetikken.

FaceTime er også blevet moderniseret i udseende, selv om funktionaliteten stadig ser ud til at være den samme:

Mail App & Markup Tools

Selvfølgelig Mail app i OS X Yosemite får en fladere genudviklet brugergrænseflade, men det får også nogle rigtig flotte indbyggede markupværktøjer, som giver dig mulighed for at tilføje noter, krybber, signaturer og andre detaljer til e-mail-meddelelser, lige fra Mail-appen.

Redesignet Spotlight

Spotlight i OS X Yosemite har modtaget en vigtig opdatering. Ikke længere vil det sidde i det øverste højre hjørne af Mac-skrivebordet, i stedet når det indkaldes, bliver det forreste og centralt og svæver over alt i et fint gennemsigtigt, bevægeligt vindue. Det er også ikke kun i stand til at søge i det lokale filsystem, men også iCloud-filer, internettet, Wikipedia, App Store, Rotten Tomater, Yelp for Restauranter og meget mere. Det er virkelig indstillet til at fungere som en fuldstrenget søgemaskine, bygget direkte til OS X Yosemite.

Spotlight-søgefiler:

Spotlight kan udføre on-the-fly enhed konverteringer:

Vis lokale showtimer til film, der spiller i nærliggende teatre:

Og Spotlight kan bruges som en applikations launcher, og interagere med App Store også:

Meddelelsescenter & Widgets

OS X Yosemite Notification Center skal kende til alle, der har brugt en ny version af iOS ... det er stort set ens i udseende og funktionalitet. Og ligesom iOS 8 indeholder den også support til native widgets.

Brugere kan interagere med Notification Center ligesom iOS, og de kan også tilføje eller fjerne widgets fra tredjeparter og applikationer.

iOS til OS X Kontinuitet, Handoff, Telefon Integration og AirDrop

Funktionen "Handoff" lader dig fortsætte en opgave startet i iOS eller OS X på en anden platform ... for eksempel hvis du begynder at skrive en e-mail på iPhone, men kommer tæt på din Mac, kan du aflevere den til Mac Mail-klienten for at afslutte skriver e-mailen. Mange andre apps vil tilsyneladende også understøtte denne funktion og tilbyde forbedret integration mellem OS X og iOS-enheder.

Dette er en del af et dybere funktionslag, der hedder kontinuitet, der har til formål at forbedre OS X til iOS integration.

Du kan også nu foretage et telefonopkald fra din Mac ved at relayere det til din iPhone, hovedsageligt ved hjælp af Mac'en som højttalertelefon. Du får også advarsler på din Mac-skrivebord, når et telefonopkald kommer ind i iPhone.

Derudover kan brugere AirDrop-filer direkte mellem OS X og iOS-enheder:

Diverse OS X Yosemite Screen Shots

Her er et OS X Yosemite desktop skærmbillede med Kalender, Beskeder, Kort åbent, mens et aktivt telefonopkald fra en iPhone, der laves via Mac'en, er synlig i øverste højre hjørne af skrivebordet.

OS X Yosemite-skrivebordet ser moderne og ret godt ud:

OS X Yosemite vil understøtte et bredt udvalg af Mac'er og være tilgængelig, når den udgives til offentligheden i efteråret 2014:

Mange af de kryds iOS-til-OS X-funktioner vil kræve den kommende version af iOS, iOS 8, som også er indstillet til at have en Fall-udgivelsesdato.

Alt i alt ser OS X Yosemite meget godt ud. Husk, at disse billeder, der lånes fra Apple.coms OS X Preview-side, er fra tidlige beta-versioner af OS X 10.10-udgivelsen, og dermed kan mange ting ændre sig, når den endelige udgave kommer i efteråret.

Vil du se mere? Du kan tjekke et første kig på OS X Yosemite og nogle flere af de nye funktioner, selvom billederne der blev taget fra WWDC 2014 dias, hvilket gør billederne næsten ikke så appetitlige som hvad der ses her. Ligeledes glem ikke at tjekke iOS 8-funktionerne og se også først ud.