Lås en iOS-enhed direkte op fra et eksternt tastatur

Vidste du, at du kan låse en iOS-enhed op ved hjælp af et eksternt tastatur uden at skulle trykke på skærmen eller hardwareknapperne på selve enheden?

Dette trick er specielt godt til at låse en iPad op med et eksternt tastatur, men det fungerer også med iPhone og iPod touch.


Der er virkelig ikke meget på dette, det eneste krav er, at du har et eksternt tastatur i brug med en iOS-enhed, der har låseskærmen aktiveret, det være sig en iPad, iPhone eller iPod touch.

Sådan låser du iPad eller iPhone op med eksternt tastatur

Hvis du antager, at du har en ekstern tastaturopsætning med iOS-enheden, så er alt du skal gøre, at:

  • Tryk på en tast på det eksterne tastatur for at kalde låseskærmen og indtaste adgangskoden

Der er ingen berøring, tapping eller swiping af den ønskede skærm, og du behøver ikke at vække iOS-enheden ved enten at trykke på nogen af ​​dens hardwareknapper. Du skal bare trykke på en tast på det synkroniserede tastatur, og iPad- eller iPhone-skærmen vil vågne op, klar til at blive låst op.

Hvis du ikke har et sæt af adgangskoder til skærmen, vil enheden straks låse op og springe til startskærmen for appikoner i stedet.

Dette er et godt trick at bruge udover tastaturnavigationsgenveje til dem, der bruger eksterne tastaturer med iPad, enten det er et komplet tastaturhus eller blot et generisk Bluetooth-tastatur, der er blevet synkroniseret til brug sammen med enheden. Ikke kun er det mere bekvemt at bare trykke på en knap på tastaturet for at låse enheden op, men det er også meget hurtigere for at skrive i de mere sikre komplekse adgangskoder, hvilket er en berygtet smerte at skrive ud gennem de forskellige lag på skærmen berør tastaturet.

Jeg har brugt et eksternt tastatur med iPad i lang tid og på en eller anden måde vidste det aldrig, så her er en stor tak til både FinerThings og MacWorld for det praktiske lille tip. [billede]