Sådan kopieres og indsættes HTML på mit websted

De fleste uerfarne webmastere har undret sig over, hvordan man bruger HTML til at formatere tekst på en bestemt måde, arrangere indhold i kolonner eller oprette tabeller. Når du støder på et websted, der gør præcis, hvad du vil gøre, giver din webbrowser dig et kig ind i HTML-kildekoden. Du kan kopiere og indsætte koden som udgangspunkt for at skabe tilsvarende effekter på dine egne sider.

Trin 1

Indlæs websiden, hvis kildekode du vil kopiere, i et vindue i din webbrowser. Se sidekilden for at afsløre den rå HTML. De fleste browsere placerer kommandoen for denne mulighed i menuen Vis eller i en kontekstmenu, der vises, når du højreklikker på en webside.

Trin 2

Find de linjer med HTML, du vil kopiere. Tryk på "Ctrl-A" for at vælge hele dokumentet, eller klik og træk gennem det med din pegeudstyr for at vælge en del af koden. Tryk på "Ctrl-C" for at kopiere markeringen til udklipsholderen.

Trin 3

Åbn den fil, som du vil indsætte HTML i, i et passende redigeringsprogram. Brug en almindelig teksteditor som f.eks. Notesblok i Windows eller TextEdit på en Mac. En browser viser filen som en webside i stedet for at vise dig HTML.

Trin 4

Find det sted i din fil, hvor du vil indsætte den HTML, du kopierede tidligere. Tryk på "Ctrl-V" for at indsætte koden.

Trin 5

Gem din HTML-fil. Lad det være åbent i klarteksteditoren, hvis du planlægger at foretage flere ændringer.

Trin 6

Åbn HTML-filen i en webbrowser og undersøge, hvordan den indsatte HTML gengives. For at foretage yderligere justeringer af koden skal du vende tilbage til almindelig tekstfil, foretage ændringerne og gemme filen. Opdater siden i din browser.

Launcb FTP-software eller brug kontrolpanelet på din hostingkonto til at få adgang til filerne til dit websted. Upload den redigerede side.