Det bedste Photoshop-alternativ til Mac OS X er Pixelmator

Pixelmator til Mac har længe været en killer fotoredigeringsapp. Men jeg skærer lige til punktet, Pixelmator er det enkelt bedste Photoshop-alternativ til Mac-platformen på det prispunkt og ved kun $ 29, 99 (App Store-link) er det langt mere overkommeligt for den gennemsnitlige joe end Adobe Photoshops kæmpe $ 500 tag.


Faktum er, at Pixelmator har alle standard billedredigerings- og tegningsværktøjer, og nye versioner indeholder tonsvis af nye funktioner som indholdsbevidst udfyldning, heling, fnugværktøjer og fuld Mac OS X-funktional støtte til fuldskærmstilstand, automatisk lagring og versioner . Nej, det omfatter ikke alle muligheder fra konkurrencen, men til en brøkdel af prisen er det mere end kompetent for de fleste brugere.

  • Køb Pixelmator 2 på App Store til 29, 99 dollar

Men tag ikke mit ord til det, du skal prøve det selv. Heldigvis har skaberne af Pixelmator nok tillid til deres app, at de tilbyder en fuld prøveversion, før du køber den. Du kan downloade den gratis 30 dages prøveversion her for at sikre, at den passer til dit billedredigering og designbehov, før du køber. Hvis du er på markedet for et billedredaktør, skal du tjekke det ud. Med en gratis download og prøveperiode kan du ikke rigtig gå galt.

Nu indrømmer jeg, at jeg ikke har nogen billedredigering, men jeg justerer billeder og skal lave grafik til internettet ret ofte, og det gør mere end jobbet for alle mine behov. Mine eneste to klager med Pixelmator er; Valg af elementer i et lag kan være udfordrende, da kliket ofte går gennem lagene nedenfor, der har større elementer, og teksteffekter er ikke eksisterende for ting som gradienter, skygger osv., de skal manuelt anbringes på den gamle måde. Nu er det naturligvis intet, der ikke kan arbejdes med, det er bare lidt anderledes end at tilpasse sig til dem, der kommer fra en Photoshop-baggrund. Jeg skarede min redigeringskoteletter på Photoshop for længe siden, da det var mere overkommeligt og ofte fundet i skolecomputerkabs, men i dag er hele min billedredigering og web grafisk oprettelse lavet med Pixelmator.

Du kan endda blive kreativ med Pixelmator også, jeg har bare nul kunstnerisk evne, men min skæmmende 10 minutters oprettelse i processen med at tjekke den opdaterede version ser sådan ud:

Ikke helt en Picasso, men du får point. Det er en fuldverdig billedredaktør med mange kreative muligheder.

Forresten, appen har været på salg på $ 29.99, men apps prisen forventes at hoppe til $ 60 engang i fremtiden. Når det er $ 60, konkurrerer konkurrencen lidt, fordi Acorn er en anden stor billedredaktør til Mac og koster $ 49, 99. I sidste ende skal du prøve begge og bestemme, hvad du bedst kan lide, men for mig Pixelmator er det indlysende valg og hvad jeg anbefaler til 95% af Mac-brugere, der søger en overkommelig kraftig billedredigeringsapp på Mac OS X.