Konverter et SIM-kort til Micro SIM ved at klippe med saks og en neglefil

Hvis du har åbnet simkortbakken på en nyere iPhone, har du sikkert lagt mærke til, at kortet er betydeligt mindre end et gennemsnitligt sim, disse små kort er kendt som et micro SIM. Det mindre SIM-format er ved at trække trækkraft, men der er stadig mange celleudbydere og telefoner, der bruger SIM-kortet med regelmæssig størrelse, herunder T-Mobile, mange forudbetalte planer. og pay-go planer, som du finder både hjemme og i udlandet. Nu, selvfølgelig, at fuld størrelse sim ikke kommer til at passe ind i mikrobakken, men gæt hvad? Du kan skære det ned til størrelse og konvertere ethvert standard SIM til en micro SIM.


Jeg har for nylig hjulpet en ven gennem denne proces, der tog omkring 10 minutter, det er lidt kedeligt, men i betragtning af de nye måder at låse op for iPhone direkte via AT & T eller med SAM-metoden, er det det værd, hvis du skal bruge en anden operatør. Hvis du ikke ønsker at håndtere den manuelle konverteringsproces, eller du planlægger at gøre dette ofte, kan du købe en Micro SIM Cutter & Converter-pakke med 2 SIM-adaptere direkte fra Amazon for at fremskynde tingene op, er det dybest set en $ 5 hul puncher, der passer til mikro-sims.

Dette er, hvad du skal bruge til at udføre den manuelle SIM til Micro SIM-konvertering:

  • Tålmodighed og op til 15 minutter
  • Skarpe saks - til at skære simkortet
  • Skarp kniv - til at scorere hvor man skal skære på simkortet
  • Neglefil - til slibning af små kanter
  • Micro SIM-kort - for at sammenligne det oprindelige simkort til, gør jobbet meget lettere
  • Linjaler - valgfri men gør dit liv lettere, hvis du ikke har et mikrokort at sammenligne med

Min toolkit lignede billedet nedenfor, og jeg endte med at komme væk med kun at bruge saks og en sømfil til at fuldføre hele processen. En linjal og en blyant kan også være nyttigt for nogle, men jeg har bemærket, at mange SIM-kort har forskellige størrelser af plast omkring forskellige dele af kortet. Det eneste, der er helt konsekvent, er placeringen af ​​metalkontaktpunkterne. Præcise målinger er svære at give på grund af det, og det er bedst at have et rigtigt micro sim kort at sammenligne med.

Der er ikke meget at sige i form af instruktion andet end det indlysende, skære SIM ned til mikro SIM-størrelse. Det er nemt, hvis du har en micro SIM, der skal følges som vejledning, men hvis du ikke gør det, og det er Solutios walkthrough, der findes her, handler det lige så godt, som du finder online, men husk at understrege den gyldne kontakter.

  • Trim plastik væk fra SIM-kortet for at matche størrelsen på en Micro SIM, der bevarer metalområdet. Med nogle gamle sim-kort skal du muligvis trimme nogle af sidemetallet, bare gå ikke ud over den første indre sorte linje på metalkontakten.
  • De tre metal kontaktpunkter på spidsen af ​​SIM-kortet er de vigtigste, set nedenfor mærket som "1 2 3", du vil have, at disse skal være i samme position på det konverterede SIM som de ville være på en reel mikro SIM
  • Fil ned resterende ru eller små kanter, så det konverterede SIM passer ind i micro SIM slot, det er bedre at have en tæt pasform end en løs pasform
  • Pop det konverterede SIM ind i iPhone 4, 4S, osv., Og prøv det

Du vil vide inden for omkring 30 sekunder, om konverteringen fungerede eller ej, fordi iPhone straks vil begynde at søge efter netværket og oprette forbindelse til det. Hvis du forsøger at bruge et celleudbyderkort, andet end det, din iPhone var beregnet til, skal din iPhone låse op, er der ingen undtagelse fra denne regel.

Glade konverteringer, og nyd din iPhone, iPad, Android, eller hvad du ellers bruger.