Sådan vinder du franks eventyr 3

"Frank's Adventure 3" er den tredje del af Frank's Adventure online spilserie. I denne udgave af spillet kidnapper udlændinge Frank og tvinger ham til at få både hardcore- og softwareanime-pornografi til dem. Selvom spilgrafikken er tam, er indholdet omkring spillets historie og missioner meget voksenorienteret og inkluderer temaer narkotika, sex og vold. Hvis du har spillet "Frank's Adventure 3", men ikke kan finde ud af, hvordan du kan slå det, skal du ikke bekymre dig. Der er en specifik handlingsplan, du kan tage, der vil sikre, at du er færdig med spillet.

Gå til fiskeforretningsbutikken i East Town (over broen) og køb en fiskestang og den dyreste lokkemad.

Gå til det område, hvor du lejer lystbåde, men tal ikke med den kvinde, der lejer lystbåde, bare begynd at fiske. Fang fem til syv af de store blå og gule fisk, og tag dem derefter til Kirby's Diner. Sælg alle fiskene undtagen en til Kirby, og lad ham lave den sidste til et måltid.

Mød Wilma på hjørnet, giv hende det måltid, Kirby lavede dig, og køb to gram kokain fra hende. Hun skulle belønne dig med et billede.

Giv et gram kokain, som du har fået fra Wilma, til pigen på broen. Du bliver belønnet med dit andet billede.

Gå tilbage til Dolphin Show Pool og fisk, indtil du får et armbånd. Returner armbåndet til pigen, der mistede det, og modtag et andet billede.

Giv dit resterende gram kokain til pigen på stranden for at få dit fjerde billede.

Gå tilbage til yachtområdet og lej en yacht fra kvinden. Tag din yacht ud til øen og hent skovlen og urterne. Vend tilbage til fastlandet, når du er færdig.

Gå over til kirkegården og grave den døde kat op. Når du har fået katten, skal du gå over til voodoo-butikken. Giv damen i butikken de urter, du fik fra øen, og den kat, du lige har gravet op.

Gå til arkaden og find pigen, der mistede sin kat. Giv hende den levende kat, du lige har fået fra voodoo-butikken, så får du dit femte billede.

Spil abespillet i arkaden for at få det sidste billede. Du bliver nødt til at score 100.000 point, hvilket gør et par forsøg, men når du først får det endelige billede, skal du gå tilbage til stranden ved voodoo-butikken.

Find stenstatuen på stranden og slå den i højre øje. Dette vil uploade billederne til udlændinge, hvor de derefter belønner dig med en penisforstørrelse. Tillykke, du slog spillet.