Sådan spiller du Wii-spil fra en ekstern USB-harddisk

Elementer, du har brug for

  • Wii

  • Homebrew Channel installeret

  • Kompatibel USB-harddisk

  • SD kort

En blød mod til Nintendo Wii giver Nintendo Wii mulighed for at indlæse brugerdefinerede programmer, applikationer og spil, som andre har lavet uden at skulle skille Nintendo Wii fra hinanden eller annullere en garanti. Typisk bliver en Nintendo Wii blød modificeret for at undgå risikoen for at beskadige Wii og lade personen spille sikkerhedskopierede Nintendo Wii-spil. Vi ved alle, at de diske, som disse nyere konsoller bruger, ikke varer evigt, især hvis du har børn, der bruger dem meget. Afspilning af Nintendo Wii-spil fra en ekstern USB-harddisk giver dig mulighed for at lægge diskene væk og stadig være i stand til at spille alle dine Nintendo Wii-spil.

Sådan spiller du Wii-spil fra en ekstern USB-harddisk

Dette første skridt er bare for at sikre, at du har alt hvad du har brug for. Du bliver nødt til at have en blød modificeret Wii med homebrew-kanalen installeret. Få din eksterne USB-harddisk tilsluttet den nederste (eller venstre venstre) USB-port.

Sådan spiller du Wii-spil fra en ekstern USB-harddisk

Download WBFS-manager, GParted og konfigurerbar USB Loader fra linkene i bunden. WBFS manager er et program, der giver dig mulighed for at flytte spil til og fra den eksterne USB-harddisk. GParted er et Linux-baseret operativsystem specielt til partitionering og formatering af alle typer harddiske. Du bliver nødt til at brænde GParted til en brændbar disk. Konfigurerbar USB Loader er det program, du placerer på dit Nintendo Wii SDCard, så du kan spille spil fra den eksterne USB-harddisk. For øjeblikket skal du bare downloade alle tre og brænde GParted til en bootbar disk.

harddisk, yexternal, texternal, need, wbfs, konfigurerbar, will, ekstern, port, wnload, manager, drivesre, going, burn

Sæt din eksterne USB-harddisk i en USB-port, placer den GParted startbare CD i dit drev, og genstart computeren. Hvis det ikke beder dig om at trykke på en hvilken som helst tast for at starte fra cd, skal du muligvis gå ind i dine bios-indstillinger og indstille din boot-enhedsprioritet.

Når GParted er indlæst, skal du finde din eksterne USB-harddisk og formatere den som en FAT-partition eller en WBFS-partition, hvis den tillader det. Når den eksterne USB-harddisk er formateret, skal du tage den eksterne USB-harddisk ud af computeren og genstarte den til dit operativsystem.

Uddrag filerne fra USBLoader-programmet i enhver mappe. Kopier mappen, som den skulle have ekstraheret den til (USBLoader) i apps-mappen i rodmappen på dit SDCard. Stien skal se sådan ud .... sd: / apps / USBLoader.

Sådan spiller du Wii-spil fra en ekstern USB-harddisk

Download eller rip det Wii-spil, du har købt, kør WBFS manager, tilslut din eksterne USB-harddisk, vælg det tilsvarende drevbogstav til din eksterne USB-harddisk, gå til den rippede ISO i spillet og klik på tilføj. Når det er afsluttet, skal du afslutte WBFS-manager og tilslutte dit USB-drev til din Wii.

Sådan spiller du Wii-spil fra en ekstern USB-harddisk

Tænd for din Wii, naviger til Konfigurerbar USB Loader i din homebrew-kanal, og spillet skal være anført. Hvis ikke, skal du trykke på + for at gennemse din eksterne USB-harddisk eller installere spillet i øjeblikket på DVD-ROM'en.

Tips

Brug nedenstående links til de filer, du har brug for, mere info og en tutorial fra producenten af ​​USBLoader.

Advarsler

Ikke alle eksterne USB-harddiske vil være kompatible. Opbevar emballagen på den eksterne USB-harddisk, da du muligvis skal returnere den.