IOS 10 GM Download tilgængelig nu til iPhone, iPad

iOS 10 GM er nu tilgængelig til download for alle brugere, der har deltaget i iOS 10-beta-programmer og iOS 10-udviklere. IOS 10 GM-frøet downloades og installeres på en iPhone, iPad eller iPod touch-enhed, der understøttes af iOS 10 og bør betragtes som den endelige version af iOS 10.

Downloading af iOS 10 GM

Brugere, der i øjeblikket kører en iOS 10 beta-udgivelse, kan finde den iOS 10 GM-bygning, der er tilgængelig til download nu i softwareopdateringsafsnittet i iOS Settings-appen.

Den iOS 10 GM build download er omkring 2 GB og kræver lidt mere plads til at fuldføre installationen på iPhone og iPad. Som altid skal du sikkerhedskopiere en enhed, før du installerer systemopdatering.

Enhver bruger kan vælge at deltage i det offentlige beta-program, hvilket betyder, at næsten alle kan downloade og installere iOS 10 GM lige nu. Sørg for at sikkerhedskopiere din enhed og kontrollere iOS 10-kompatibilitetslisten, før du forsøger at gøre det.

Fejlfinding iOS 10 GM Installer

Nogle brugere får en "Kan ikke installere opdatering - Der opstod en fejl under installationen af ​​iOS 10" med en Prøv igen og minde senere. Hvis du ser denne fejl, skal du sørge for, at enheden har opretholdt en wi-fi-forbindelse og har et tilstrækkeligt batteri, og brug derefter gentagelsesknappen flere gange for at genoptage installationen.

Hvis fejlmeddelelsen "Kan installeres opdatering" vedvarer, frigør du ekstra plads på iPhone eller iPad. Anecdotalt kræver downloaden sig selv ca. 2 GB, og der skal være yderligere 1 GB eller så fri for at installere opdateringen med succes.

Hvorfor hedder det iOS 10 GM?

GM står for Golden Master, som typisk angiver den endelige bygning i softwareudviklingsprocessen. Udtrykket Golden Master kommer fra, da diske blev brugt til at distribuere software, hvor den endelige version af softwaren blev kaldt "golden master" -bygningen, der skulle sendes til masseproduktion og distribution. Disse kaldes også nogle gange RTM eller Release to Manufacturing builds. Således er denne endelige bygning af iOS 10 kaldet iOS 10 GM-bygningen, hvilket betyder manglende eventuelle uforudsete store problemer. IOS 10 GM-udgivelsen vil være den nøjagtig samme version, der udgives til offentligheden kort tid efter.

Tilsvarende er MacOS Sierra GM ude at hente nu for alle beta-testere også.

Den endelige version af iOS 10 vil blive udgivet den 13. september til alle i offentligheden, hvilket betyder alle brugere, der ikke er aktive i beta-programmet.