Sådan slettes mine konti

Når du ikke længere har brug for eller ønsker en internettjeneste, e-mail-konto eller anden konto, kan du lukke og slette kontoen for at forhindre andre i at hacke ind på og få adgang til tjenesten eller kontoen. Hver konto indeholder et sæt procedurer til deaktivering og sletning af kontoen, så du ikke bliver faktureret eller sendt forespørgsler om kontoen. Når du er slettet, har du ikke adgang til kontoen, men du har muligvis mulighed for at genåbne kontoen i fremtiden, hvis det ønskes.

Sletning af ikke-elektroniske konti

Kontakt virksomhedens kundeserviceafdeling for at tale med en kundeservicemedarbejder om din konto.

Fortæl kundeservicemedarbejderen, at du gerne vil lukke din konto. Giv ham dit navn, kontonummer og andre oplysninger, han beder om. Repræsentanten behandler din anmodning og giver dig et bekræftelsesnummer og en planlagt dato / tid, hvor din konto vil blive slettet.

Skriv bekræftelsesnummer, planlagt dato / klokkeslæt for kontolukningen og alle andre oplysninger, som kundeservicemedarbejderen giver dig.

Opbevar papiret et sikkert sted til fremtidig reference, hvis der opstår et problem.

Gentag trinene for hver konto, du vil slette.

Sletning af elektroniske konti

Åbn din computers internetbrowser. Naviger til webstedet for den elektroniske konto, du vil lukke og slette.

Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at logge ind på din konto. Klik på "Log ind" eller en lignende knap. Klik på "Min konto", "Mine produkter", "Indstillinger" eller et lignende formuleret link for at få adgang til specifikke oplysninger om din konto.

Klik på linket relateret til sletning / lukning af din konto. Følg vejledningen på skærmen for at slette din konto.

Hvis du bliver bedt om at kontakte kontos kundeserviceafdeling, skal du ringe til det angivne nummer og tale med en repræsentant for at fuldføre kontosletningsprocessen.

Klik på "File", "Print", "OK" for at udskrive bekræftelsessiden for kontosletning eller skriv bekræftelsesnummeret ned på et stykke papir.

Opbevar papiret et sikkert sted til fremtidig reference, hvis der opstår et problem.

Gentag trinene for hver konto, du vil slette.

Elementer, du har brug for

  • Pen

  • Papir

  • Printer

Tips

Hvis du sletter en internettjenestekonto, skal du planlægge at slette kontoen to eller tre dage fra den aktuelle dato, hvis du stadig har andre konti, du vil slette. Du vil ikke lukke kontoen med det samme og ikke have internetadgang til at slette andre konti, du vil lukke.