Sådan deaktiveres datingwebsites gratis

Det er lettere end nogensinde for børn og teenagere at få adgang til upassende indhold på internettet, selvom de ved et uheld gør det. Sociale netværks- og datingsider formerer sig overalt på nettet og er ofte gratis og nemme at få adgang uden behov for aldersbekræftelse. For at deaktivere datingwebsites fra alle brugere undtagen administratoren af ​​din computer skal du følge et par nemme trin med forældrekontrol. Det er ikke nødvendigt at købe dyr software for at opnå dette.

Trin 1

Få adgang til din computer fra administratorens skærmnavn. Hvis du ikke har en administratorkonto og en adgangskode, skal du oprette en nu. Opret separate login-navne til dine børn eller gæster, som du ønsker at blokere fra dating-sider.

Trin 2

Gå til din computers systemindstillinger. Klik på sikkerhed og forældrekontrol. Når du åbner forældrekontrol, bliver du bedt om administratorens navn og adgangskode. Sørg for, at du er den eneste, der kender dit navn og din adgangskode.

Trin 3

Deaktiver websteder ved at skrive hele adressen i baren for deaktiverede websteder. Hvis du føler, at der er for mange til at deaktivere, skal du prøve omvendt og vælge "Tillad kun adgang til disse websteder", hvor du indtaster de websteder, som dine børn eller gæster ofte bruger.

Trin 4

Deaktiver søgeord med søgeord for upassende ord. Indtast brugerdefinerede ord, eller vælg "Skjul bandeord i ordbogen." Nu, når dine børn eller gæster søger efter upassende termer, vises der ingen resultater.

Gem dine ændringer. Log ud af administrator login og log ind igen som gæst. Søg i et af dine blokerede udtryk eller websteder for at kontrollere forældrekontrol.