Sammenlign to filer med FileMerge i Mac OS X

FileMerge lader dig vælge mellem to filer, og det vil sammenligne de to, påpege eventuelle forskelle mellem filerne. Hvis du er en udvikler, ved du allerede hvorfor dette er vildt nyttigt, da det gør det muligt at spore store og små kodeændringer bemærkelsesværdigt nemt. Tilsyneladende FileMerge er en overlevende fra NeXTSteps dage, og når du ser, hvor nyttig det er, kan du se, hvorfor det blev gemt og bundtet med XCode. Hvis du er udvikler, og du ikke har fundet ud af om FileMerge endnu, mangler du en af ​​de mere nyttige apps, der er inkluderet i Apples XCode-installation.

Denne vejledning viser dig, hvordan du sammenligner to filer med FileMerge i Mac OS.


Første ting først: For at få FileMerge gratis, skal du have Xcode, som kan installeres fra App Store, en af ​​de diske, der følger med din Mac (hvis din fulgte med en) eller downloades gratis fra webstedet Apple Developer .

Når XCode er installeret, vil FileMerge være placeret på / Developer / Applications / Utilities / FileMerge i roden af ​​din Mac OS X-installation.

Nu da Xcode og Filemerge er blevet installeret på Mac, er du klar til at sammenligne to filer.

Bare start programmet FileMerge, vælg dine to filer for at sammenligne (og fusionere, hvis du vil), og se, hvor fantastisk det virker.

Dette er selvfølgelig beregnet til mere avancerede sammenligninger og fusionering og primært rettet mod udviklere sammenligner kodeversioner. Mere gennemsnitsbrug til sammenligning af sige to generiske tekstdokumenter kan også gøres med FileMerge, men en lettere løsning, der er mere venlig for de fleste brugere, er at bruge en app som Microsoft Word til at sammenligne to DOC-tekstfiler.

Ovenstående FileMerge skærmbillede kommer fra Schwehr.org.

Kender du til andre nyttige måder at sammenligne filer med? Har du andre nyttige FileMerge tips? Del dem nedenfor!