Sådan nulstilles en netværksadgangskode

Når du giver dit computernetværk en adgangskode, indstiller du denne adgangskode på din router og ikke på din computer. Denne adgangskode forhindrer uønskede personer i at kunne oprette forbindelse til routeren, hvilket igen gør det umuligt for dem at få adgang til de computere, der er tilsluttet den. Hvis du har glemt den adgangskode, du har givet dit netværk, kan du blot nulstille din router for at rulle adgangskoden tilbage til sin oprindelige standardindstilling.

Trin 1

Vend din router, så bagpanelet vender mod dig.

Trin 2

Find den lille knap mærket "Nulstil". Denne knap er cirkulær og meget lille - for lille til at en menneskelig finger kan trykke på den.

Trin 3

Få en blyant, pen, papirclips eller enhver anden lille genstand med et tip, der er lille nok til at trykke på "Nulstil" -knappen på routeren.

Brug den lille genstand til at trykke på "Nulstil" -knappen på routeren og holde den nede i 30 sekunder. Dette gendanner routeren til dens oprindelige fabriksindstillinger, adgangskode og alt andet. Du kan nu bruge den cd-rom, der fulgte med din router til at omkonfigurere den og indstille en ny adgangskode til dit netværk.