Fokus på apps lettere og anvend baggrundsfiltre med isolator til Mac OS X

Det er nemt at blive distraheret af andre åbne applikationer og vinduer, mens du bruger en computer, og nogle gange har de bedste af os brug for hjælp til at fokusere. Lions fuldskærmstilstand kan være nyttigt, men når det ikke er nok, eller når du har brug for adgang til andre vinduer og apps, er Isolator din ven.

Isolator er et gratis program, der giver en nem måde at fokusere på en enkelt applikation ad gangen ved at anvende forskellige filtre på alt i baggrunden, disse er fuldt tilpassede og selvom du ikke er interesseret i fokus og produktivitet side af ting, kan gøre en god måde at tilpasse udseendet af Mac OS X på.

  • Download Isolator gratis fra willmore.eu

Du kan vælge at tynde baggrunden, sløre det, bruge en blomstreffekt, dreje den til krystaller eller gøre baggrunden sort og hvid, mens alt andet er farverigt. Både duftopacitet og filterstyrke kan justeres med en skyder, hvilket giver mange muligheder for tilpasning. Skærmbilleder og en video af nogle af disse effekter og filtre er vist nedenfor.

Som du kan se i videoen, udvikler nogle af effekterne et let lag:

Farvet uden blur

Opacitet med sort og hvidt desaturat:

100% opacitet og sort baggrund:

Tonet med uskarphed:

Crystalize effekt og tonet baggrund:

Der er tonsvis af andre potentielle effekter, og farvetonefarven kan også justeres til noget. Jo mere kompliceret filteret er, desto mere krævende vil det være på CPU og systemressourcer, når der skiftes mellem apps, så husk, hvis du har en langsommere Mac. Klæber til ingen effekt, men med en farvetone er meget hurtig dog og syntes ikke at have nogen negativ effekt på ydeevnen.

Hvis du hellere ikke vil downloade en anden app, ville en anden mulighed være at aktivere Single Application Mode i Mac OS X, som automatisk skjuler enhver anden app end den, der aktuelt er i brug.