Sådan oprettes en brochure på GIMP

En brochure er generelt et marketingprodukt, der trykkes på begge sider af papiret og derefter foldes, enten i halve eller i tredjedele. Hvis du er fortrolig med GIMP, kan du bruge den til at lave en brochure. Spørg printeren for at finde ud af det bedste filformat og dimensioner, der skal bruges, og kom i gang.

Trin 1

Lav en fysisk mock-up af din brochure. Tag et stykke papir i den rigtige størrelse, og fold det, som du vil have papiret foldet til din brochure. Mål bredden på panelerne, og bestem de margener, du vil bruge.

Trin 2

Opret en ny fil i GIMP ved at klikke på "Ny" i menuen "Filer". Indstil sidedimensionerne, så de svarer til papirstørrelsen, eller hvis du vil have en udluftning, skal du gøre siden en kvart tomme større på alle sider end siden.

Trin 3

Træk retningslinjer fra lineallinjen for at markere margenerne, og hvis du bruger en blødning, for at markere kanten af ​​siden. Dine guider skal markere hver kolonne eller hvert panel.

Trin 4

Lav en kopi af filen ved at vælge "Gem som" i GIMP's "Filer" -menu. Nu har du to sider med markerede linier. En side er for hver side af papiret.

Trin 5

Tilføj tekst og grafik på deres rette steder, tilføj hver som et separat lag. Hvis du har elementer, som du vil blø ud fra kanten af ​​siden, skal disse emner gå lige til kanten af ​​dokumentet, men husk, at retningslinjen, der viser kanten af ​​siden, er det omtrentlige sted, hvor siden klippes ud og du skal give lidt spillerum mellem sidekanten og de elementer, du ikke vil have afskåret.

Gem begge filer med jævne mellemrum, mens du arbejder i XCF-format. Når du er færdig, skal du gemme dem igen og derefter bruge indstillingen "Gem som" i menuen "Filer" for at gemme dem i det format, der kræves af printeren i brochuren. Hvis du selv udskriver det fra din egen computer, behøver du ikke trinnet "Gem som".