Sådan repareres en DVD-afspiller

Elementer, du har brug for

  • DVD afspiller

  • DVD-afspiller rengøringssæt

  • DVD-diskrenser

  • Dåse luft

  • Klæde

  • Skruetrækker

DVD-afspillere går lejlighedsvis på fritz ligesom alle andre maskiner, vi bruger i vores daglige liv. Der kan være en række forskellige problemer, der kan gå galt, men de fleste af dem har ret enkle løsninger, der kan gøres relativt hurtigt og med ringe monetære investeringer.

Start grundlæggende, og sørg for, at enheden er tilsluttet korrekt til stikkontakten. Du vil også undersøge, om der er shorts i strømforsyningsledningen ved at vippe ledningen rundt og se om enheden tænder og slukker.

Kontroller DVD-afspillerens tilslutninger til fjernsynet for at sikre, at det er tilsluttet korrekt, og at alle forbindelser stadig fungerer. Nogle gange kan forbindelser komme lidt løs, og det kan også medføre, at du har problemer. Stram forbindelserne, og se om afspilleren begynder at arbejde korrekt.

Skru DVD-afspillerhuset af, og fjern det fra enheden. Løft klemmen, så DVD-afspillerens linse udsættes for rengøring.

Tag din dåse luft og sprøjt støv væk fra linsen og enhver anden del af indersiden af ​​DVD-afspilleren for at fjerne overdreven støv og opbygge. Hvis der kommer støv på linsen, kan den ikke læse de DVD-diske, du sætter ind i din DVD-afspiller. Det er godt at rutinemæssigt give din DVD-afspiller en god rengøring, selv når du arbejder ordentligt for at undgå ophobning.

Udskift DVD-afspillerhuset, og fastgør det igen med skruetrækkeren. Tænd din DVD-afspiller og test dine reparationer. Hvis DVD-afspilleren stadig ikke fungerer korrekt, kan du fjerne DVD'en og give den en god rengøring med din dåse luft og tørre den af ​​med en blød klud.