Sådan installeres en pol til en tv-antenne

En velinstalleret tv-antenne er afgørende for pålidelig digital-tv-modtagelse på alle tilgængelige kanaler. Klem din udendørs tv-antenne til en stang (normalt kendt som en mast) for at fastgøre antennen på plads og for at give den ekstra højde, der er nødvendig for at få optimal tv-modtagelse. De fleste tv-antenner leveres med en mast, mastbeslag, antenneklemme og de fastgørelser, du har brug for for at afslutte installationen. Alternativt kan du købe et antennemastesæt online eller i el- og hardware butikker.

Trin 1

Undersøg dit hus eller din lejlighed og identificer det bedste sted for antenneinstallationen. Antennen skal have et klart udsyn mod den digitale tv-sender, uhindret af træer eller bygninger i nærheden. Ideelt set skal du installere antennen over taglinjen ved hjælp af en tagmonteret mast eller skorstensmonteret mast og et beslag fastgjort til en fast, sikker overflade.

Trin 2

Nå antennemastens installationssted med en hævet platform, en stige eller trin.

Trin 3

Placer mastbeslaget på plads mod væggen ca. to meter under taglinjen. Brug et vaterpas for at sikre, at beslaget er lige. Marker placeringen af ​​mastbeslagskruen eller bolthullerne på væggen med en blyant eller skruetrækker.

Trin 4

Bor huller i væggen på de rigtige steder. Brug et murværk eller et træbor afhængigt af overfladen.

Trin 5

Fastgør beslaget med de medfølgende fastgørelser. Brug om nødvendigt ankre i borehullerne.

Trin 6

Fastgør masten til beslaget med de medfølgende bolte. Bunden af ​​masten skal flugte med bunden af ​​mastbeslaget.

Kontroller, at mastinstallationen er helt sikker, inden antennearrayet monteres, som skal fastgøres til toppen af ​​masten.