Sådan downloades skrifttyper til Wordperfect

Hvis du laver meget tekstbehandling i Corel WordPerfect, kan du opleve, at du vil have en type skrifttype, der ikke er tilgængelig i WordPerfect. Folk tror undertiden, at skrifttyperne i et program som WordPerfect er specifikke for det, og at nye skrifttyper skal installeres i en WordPerfect-mappe, men dette er ikke tilfældet. Alle skrifttyper, der er indlæst på en computer, er tilgængelige for alle programmer, der findes på den computer. Dette betyder, at skrifttyper, der er tilgængelige for Photoshop eller Word, også er tilgængelige for WordPerfect. Processen til installation af en skrifttype til brug i WordPerfect er den samme som for alle programmer.

Trin 1

Gå online til et af de mange websteder, der tilbyder gratis skrifttyper, og vælg en, du vil bruge. Der er et stort udvalg at vælge imellem. Download den, du vil bruge, og gem den på dit skrivebord.

Trin 2

Klik på menuen "Start" og vælg "Kontrolpanel". I dialogboksen, der vises, skal du klikke på mappen "Skrifttyper". På dette tidspunkt afhænger hvad du vil gøre af, om du bruger Windows XP eller Vista. I XP skal du vælge "File" og vælge "Install New Fonts." I Vista skal du højreklikke inde i mappen og vælge "Installer nye skrifttyper."

I den dialogboks, der vises, skal du gennemse og vælge den skrifttype, du har indlæst i trin 1. Når du åbner WordPerfect eller et hvilket som helst program på din computer, der bruger skrifttyper, og starter et nyt dokument, vil du se din nye skrifttype opført og tilgængelig til brug.