Min iPhone accepterer ikke adgangskoden

For at beskytte dit privatliv kan du indstille en adgangskode til din iPhone. Når du indstiller denne kode, bliver du bedt om at indtaste den, når du har skubbet "glid for at låse op" -linjen på låseskærmen, som vises hver gang du vågner eller tænder telefonen. Hvis du ikke kan indtaste den korrekte adgangskode, især hvis nogen indtaster den forkerte adgangskode for mange gange, skal du muligvis gendanne iPhone.

Hvad er en iPhone-adgangskode?

IPhone's adgangskode er et sæt på fire numre - svarende til et PIN-nummer - som du kan indstille for at beskytte dine personlige oplysninger, hvilket forhindrer uønskede øjne i at få adgang til din e-mail, tekstbeskeder og andre programmer. Du behøver ikke at indstille en adgangskode, men hvis du gør det, bliver du bedt om at indtaste den, når du låser op for iPhone, hvilket du skal gøre, når du tænder telefonen eller vækker den fra dvaletilstand.

Indstilling af adgangskode

Du kan slå adgangskoden til eller fra direkte fra telefonen. Tryk på appen "Indstillinger", der ligner en sølvfarvet firkant med gear, og tryk derefter på "Generelt". Vælg "Adgangskodelås." Her kan du trykke på "Slå adgangskode til" eller "Skift adgangskode." Du kan også vælge, hvor hurtigt en adgangskode er påkrævet, og du kan indstille andre muligheder, såsom at kræve en simpel adgangskode, aktivering af stemmeopkald og vælge at slette alle data på din iPhone, hvis nogen nogensinde prøver at indtaste det forkerte. adgangskode 10 eller flere gange.

Potentielle problemer

IPhone ændrer aldrig pludseligt sin egen adgangskode, selvom du installerer ny software, så den eneste måde, adgangskoden kan mislykkes på, er, hvis du indtaster den forkerte. Du har måske glemt din egen, eller du bruger muligvis en andens. Når en forkert adgangskode er indtastet, bliver iPhone dog deaktiveret og viser en skærm, der indikerer, at den ikke accepterer nye forsøg i en vis periode. Hvis du fortsætter med at indtaste den forkerte adgangskode, bliver tiden mellem accepterede forsøg længere og længere.

Løsninger

Hvis din iPhone bliver deaktiveret, eller hvis du simpelthen ikke kan huske din egen adgangskode, skal du gendanne enheden eller sætte den tilbage til fabriksindstillingerne. Du kan gøre dette ved at slutte det til den computer, som den sidst blev synkroniseret med. Denne proces fungerer ikke på nogen anden computer for at forhindre tyve i at tørre stjålne iPhones. Når telefonen er tilsluttet, skal du åbne iTunes og klikke på din iPhones navn under "Enheder" i venstre side. Klik på knappen "Gendan" i midten af ​​skærmen. Følg vejledningen for at afslutte processen, så telefonen altid er tilsluttet.