Er folk allerede væk fra punktet på iPad?

Der har været en spærring af opmærksomhed på iPad, og det er svært at gå overalt online og ikke se en omtale af det. Jeg har ingen tvivl om, at enheden er sjov, utroligt, endog revolutionær, men efter at have set nogle af iPad-opsætningerne derude, undlader jeg at vide , at folk mangler pointen på iPad ? Kig rundt online og se, om der også kommer noget ud på dig; mængden af ​​mennesker, der bruger iPad's med et eksternt tastatur.

Disse er kloge og virkelig tech savvy mennesker. Det ovenstående billede er fra Gizmodo, men afspejler et setup, der bruges af Steve Rubel, og til venstre er hvad TUAW blogger Erica Sadun på en eller anden måde kalder hendes iPad + stand + eksternt tastatur opsætning som "latterligt bekvemt" Hvad er praktisk ved at bære omkring tre genstande, der kan håndteres af en mindre besværlig bærbar computer? Hvis du vil bringe en stand og et eksternt tastatur til brug af iPad, hvorfor ikke bare bære en bærbar computer eller netbook? Det virker virkelig mærkeligt at bære omkring et løsrevet ekstra tastatur, så du kan bruge iPad som den enhed, den skal udskifte, en bærbar computer.

Gizmodo går så langt som at sige:

At skrive på en tablet kan bruges, men ikke uden mærkelige øjeblikke. Det er ret klart, at skrive er en sekundær funktion til iPad. Vi vidste, at det ville blive lidt underligt. Tilsyneladende er der ingen bedre måde end at tilslutte et eksternt tastatur .

Hvis skrive er en sekundær funktion til iPad, hvorfor i alverden prøver alle at bruge det som om det er en bærbar udskiftning? Mangler jeg noget? Jeg indrømmer at jeg taler uden førstehånds viden her, jeg har ikke engang brugt en iPad endnu ... men alle disse billeder gør mig til at undre sig. Så jeg må spørge, mangler folk punktet i den næste fase i touch UI revolutionen, der skal være iPad? Eller er iPad bare meget svært at skrive på uden et eksternt tastatur?