Skift standard e-mail-adresse på iPhone og iPad

Medmindre det er blevet ændret før, er standard e-mail-adressen altid den første e-mail-konto, der er konfigureret på iOS-enheden. Men for dem, der bruger flere e-mail-konti på deres iPhone, iPad eller iPod touch, er det ofte vigtigt at skifte standard afsendelsesadresse, da det som standard er det, der bliver brugt af alle andre aspekter af iOS, når de deles via e-mail, herunder fotos eller links, og dette gælder både Mail app og tredjeparts apps.

At foretage en ændring er let, og det er særlig værd at kende for dem, der jonglerer en personlig / hjemme email og arbejde email i iOS Mail app, da det kan hjælpe med at undgå nogle akavede situationer, der ved et uheld sender noget fra den forkerte e-mail-adresse.

Sådan indstilles den primære e-mail-adresse i iOS

Uanset hvad der er angivet som standardkonto, bliver den primære e-mail-adresse i Mail-appen og postgrænsefladerne i iOS. Her er hvor du foretager ændringen:

  1. Åbn "Indstillinger" og gå til "Mail, Contacts, Calendars"
  2. Rul ned og vælg "Standardkonto"
  3. Vælg den nye standard e-mail-konto, der skal bruges som din primære e-mail-adresse, som vist af e-mail-udbyderen

Ændringen er øjeblikkelig, når du er færdig med justeringen, kan du afslutte Indstillinger, og eventuelle mailhandlinger sendes via denne standardkonto.

Denne simple indstilling er blevet misforstået før på grund af mærkningen, med "Standardkonto", der viser de forskellige e-mail-udbydernavne, snarere end noget mere forklarende som "Standardadresse", der viser de forskellige e-mailadresser.

Bemærk, at "Standardkonto" altid vises direkte under den ændrede Signaturdel af Mail indstillinger. Forud for iOS 7 er det altid synligt, men med nyere iOS-versioner, hvis du ikke ser indstillingen "Standardkonto", er det sandsynligvis fordi du ikke har flere e-mail-konti konfigureret via Mail-appen til iOS. Husk, at Mail-appen er adskilt fra andre tredjeparts e-mail-klienter og apps, der er installeret på den samme iOS-enhed, og de andre apps vises ikke på listen.

Ønsker du flere email tips? Gå ikke glip af denne fremragende samling af Mail-tips til at øge din mobil e-mail-produktivitet eller gennemse vores tidligere Mail-tricks-samling.