Sådan kontrolleres butikker til Apple Pay Support fra iPhone og Mac

Apple Pay er utænkeligt bekvemt, så du kan foretage hurtige og sikre køb lige fra dine iOS-enheder. Så du opsætter Apple Pay på din iPhone og på Apple Watch og nu vil du sætte den i brug, ikke?

Selvom mange populære butikker er kendt for at understøtte Apple Pay, er der ingen grund til at sidde fast og spekulere på, om en bestemt placering, butik eller butik understøtter køb af Apple Pay, fordi du faktisk kan kontrollere Apple Pay-kompatibilitet på de fleste detailsteder ved at bruge kortene Ansøgning.

Sådan tjekker du detailhandelssteder for Apple Pay Support fra iOS

Dette er et rigtig let trick, det er bare et spørgsmål om at se på det rigtige sted for en kortoversigt. I dette eksempel her, lad os foregive, at vi ønsker at bruge en hel lønseddel på Whole Foods ved at købe et par økologiske grøntsager:

  1. Åbn programmet iOS Maps på iPhone (eller iPad eller iPod touch, men iPhone er mest nyttigt, da du sandsynligvis er på farten, når du bruger dette)
  2. Søg efter butikken eller butikken, du vil kontrollere Apple Pay-support til
  3. Tryk på listen, når den vises i Maps-appen, og rul derefter ned for at finde sektionen "Kategori" og "Pris" sammen med disse oplysninger kan du se en " Pay" Apple Pay-indikator, hvis den pågældende butik eller butikssted understøtter Apple Betal for betalinger

Enkel og nem. Disse oversigter opdateres ofte i Maps, så hvis en butik ikke understøtter Apple Pay i øjeblikket, men senere tilføjer muligheden, skal den fremstå ret hurtigt.

Tjek butikssteder for Apple Pay Support fra Mac OS X

Lige så enkelt er at tjekke for Apple Pay-support for enhver butikslokalisering fra Maps-appen i Mac OS X:

  1. Åbn Maps og søg efter den butik, du ønsker at tjekke Apple Pay-support til, og klik derefter på noteringsinfo-knappen (i)
  2. Se efter  Pay-indikatoren, hvis den eksisterer, betyder det, at butikken understøtter Apple Pay

Mange populære butikker understøtter Apple Pay-betalingstjenesten, men det er stadig rart at kunne tjekke på forhånd. Nu kan du bestemme i forvejen, hvis en butik understøtter Apple Pay, så du kan foretage betalinger med din iPhone eller Apple Watch, eller hvis du bliver nødt til at medbringe et kreditkort eller det sjove papir, der er kendt som kontanter for at købe .