Hvordan kan jeg lave en Mylar-ballon?

Almindeligt kaldet Mylar, strakt polyethylenterephthalat fungerer som et stærkt og holdbart materiale til en række anvendelser fra industri til kunst og kunsthåndværk. At fremstille en Mylar-ballon viser sig let med dette materiale, og det giver dig mulighed for at skabe enestående accenter til ballonbuketter eller andet håndværk. Uanset om du fylder det med helium eller bare luft, er det en kreativ opgave at lave en Mylar-ballon, der kan gennemføres på meget kort tid.

Trin 1

Anbring en cirkelstencil, der måler ca. 12 tommer på tværs af et ark på 24 kvadrat tommer Mylar plast.

Trin 2

Spor cirkelfremstillingen med en sort markør og skær den derefter ud af Mylar-plastik. Gentag disse trin, indtil du har to cirkler af Mylar, der hver måler ca. 12 inches i diameter.

Trin 3

Læg et af cirkelarkene af Mylar-plastik ned og lind rynkerne eller rynkerne i det, så det er helt fladt og glat. Hvis du bruger en farvet type Mylar, skal du sørge for, at den farvede side vender opad.

Trin 4

Klem en linje med varm lim langs omkredsen af ​​Mylar. Efterlad et hul på to centimeter, der ikke er limet på cirklen.

Trin 5

Lag den anden Mylar-cirkel over den første, og pres kanterne sammen. Sørg for at placere den farvede side af det øverste lag nedad og vende mod den anden farvede del af plasten. Lad posen med plast tørre i ca. 20 minutter.

Trin 6

Sæt plastposen ind og ud. Dette skjuler de limede kanter og vender de farvede sider af Mylar-plastik, så de vender udad.

Fyld ballonen med dysen med helium eller luft. Klem åbningen af ​​ballonen lukket omkring en lille prik varm lim for at sikre luften i ballonen.