Sådan ændres dit charterkabel IP

Din IP-adresse er en unik identifikator udstedt af din internetudbyder. En IP-adresse fra Charter Communications vil have samme format som en IP-adresse udstedt af enhver anden internetudbyder, for eksempel "192.168.100.100." Hvert sæt tal mellem hver periode kan være hvor som helst fra et til tre heltal. Mange webtjenester bruger din unikke IP til at godkende dig som bruger af din maskine. Ændring af din IP kan hjælpe med at nulstille nogle af disse godkendelsesindstillinger og få din computer til at fremstå som en frisk, ny enhed til det netværk, du opretter forbindelse til.

Trin 1

Klik på menuen "Start" nederst til venstre på skærmen, og vælg "Kontrolpanel".

Trin 2

Klik på menupunktet "Netværks- og delingscenter" eller "Netværk og internet." Navnet på menupunktet varierer afhængigt af, hvilken visning af kontrolpanelet du har indstillet.

Trin 3

Vælg "Opret forbindelse til internettet" i menulisten "Vælg en forbindelsesindstilling" og klik derefter på "Næste".

Trin 4

Vælg "Nej opret en ny forbindelse" på skærmen, der følger trin 3, og klik på "Næste".

Trin 5

Klik på "Bredbånd (PPPoE)" under "Hvordan vil du oprette forbindelse?" menuen og klik på "Næste".

Trin 6

Indtast "Charterbredbånd" i "Forbindelsesnavn", og sørg for, at afkrydsningsfeltet "Tillad andre at bruge denne forbindelse" er markeret. Klik på "Opret forbindelse" for at fortsætte.

Tillad skærmbilledet "Oprettelse af forbindelse til bredbåndsforbindelse" for at fuldføre den automatiserede proces, som frigiver din nuværende IP og tildeler en ny IP til din computer.