Hvordan downloader jeg kortopdateringer på en Garmin C330 GPS?

Garmin StreetPilot C330 GPS-enheden leveres forudindlæst med kort over Nordamerika. Efterhånden som tiden går, ændres byer og byer, og nye steder grundlægges, hvilket skaber behovet for nye kort. For at give de mest nøjagtige anvisninger leverer Garmin opdaterede kort, der afspejler disse ændringer til sine kunder. De opdaterede kort kan downloades fra Garmins websted og overføres til en Garmin GPS-enhed ved hjælp af virksomhedens proprietære software.

Download kortopdateringer

Trin 1

Tilslut StreetPilot C330 GPS til computeren ved hjælp af USB-kablet. Indsæt den mindre ende af USB-kablet i GPS'en, og indsæt den større ende i computerens USB-port.

Trin 2

Gå til Garmin, og vælg "myGarmin" i den øverste navigationslinje. Log ind eller tilmeld dig en Garmin-konto. Hvis du tilmelder dig en konto, skal du udfylde registreringsoplysningerne og derefter vælge "Registrer" på din Garmin-kontoside. Webstedet registrerer den tilsluttede enhed og registrerer den.

Trin 3

Klik på fanen "Hjem". Alle tilgængelige gratis kortopdateringer og købte kort vises ved siden af ​​enheden på startskærmen. Klik på "Bestil nu" for en gratis kortopdatering eller "Føj til enhed" for at downloade købte kortopdateringer.

Trin 4

Vælg "myGarmin" i den øverste navigationslinje.

Trin 5

Klik på kortopdateringsmeddelelsen på startskærmen på din Garmin-konto for at begynde at downloade opdateringen.

Trin 6

Vælg "Få gratis opdatering."

Trin 7

Klik på "Download" og tryk på "Næste".

Skriv produktnøglen på skærmen på et stykke papir. Klik på "Fortsæt" på skærmen. Du bliver muligvis bedt om at acceptere en brugeraftale. Vælg "Download".

Installer kortopdateringer

Trin 1

Download og installer WebUpdater (se Ressourcer). Start programmet, og klik på den enhed, du vil opdatere, hvis du bliver bedt om det. Accepter brugeraftalen, og vælg "Fortsæt", indtast om nødvendigt produktnøglen, og vælg "Fortsæt".

Trin 2

Klik på "Fortsæt", når "Klar til at opdatere dine kort" vises på softwaregrænsefladen. Hvis der vises en meddelelse, der angiver, at enheden ikke har tilstrækkelig lagerplads, kan du vælge muligheden for at fjerne mediefiler fra enheden og gemme dem på computeren.

Trin 3

Vælg en kortregion, der skal installeres, når du bliver bedt om det.

Vælg destinationen, eller gem placeringen, for kortopdateringen. Opdateringen installeres derefter. Når installationen er afsluttet, skal du trykke på "Fortsæt" og "Afslut".