Sådan ændres Kindle Screensaver

Kindle er en bærbar elektronisk læseenhed distribueret af Amazon. Kindle giver dig mulighed for at læse bøger, som du downloader til enheden, mens du er på farten eller i dit værelse. Kindle har en pauseskærm, der aktiveres, efter at du ikke har brugt enheden i flere minutter. Du skal slutte Kindle til din computer for at ændre pauseskærmen.

Tilslut Kindle med USB-kablet til en USB-port på din computer. Computeren registrerer automatisk Kindle-forbindelsen og opretter et drevbogstav "K" til enheden på din computer.

Klik på Windows "Start" -knappen og klik på "Computer". Dobbeltklik på "K" for at åbne Kindle-mapperne. Dobbeltklik på mappen "System".

Højreklik på et tomt mellemrum i "System" -mappen, og vælg "Ny" og derefter "Mappe". Navngiv den nye mappe "screen_saver."

Kopier det billede, du vil bruge som din pauseskærm, til det nye Kindle-bibliotek. Dette kan være et tilpasset billede eller et billede fra et digitalt kamera eller en mobiltelefon.

Fjern Kindle fra din computer. Tryk på Kindle "Menu" -punktet, og vælg "Indstillinger". Tryk på "Opdater din fænge." Vent på, at opdateringen downloades og installeres, indtil den nye pauseskærm træder i kraft.