Sådan bruges iPad 3G uden en dataplan

Ved hjælp af en mobiludbyders dataplan opretter en iPad 3G forbindelse til Internettet til browsing på nettet og mange andre datatjenester. Dataplanen giver dig mulighed for at forblive forbundet overalt, hvor du har et klart mobilsignal. Der er dog tidspunkter, hvor du måske vil slå iPad's 3G-forbindelse fra og bruge Wi-Fi i stedet; for eksempel, mens du rejser, kan du have tunge mobilroamingafgifter. Wi-Fi giver dig alle fordelene ved internetadgang uden at køre din mobildatafaktura.

Tips

  • Wi-Fi og mobildata er helt separate tjenester. Deaktivering af mobildata påvirker ikke, hvordan din iPad fungerer, selvom Wi-Fi har et begrænset interval på et par hundrede fod for et givet netværk. Du kan til enhver tid genaktivere mobildateadgang.
  • Selvom deaktivering af iPad's mobildata ikke påvirker dets indbyggede globale positioneringssystem, har iOS Maps-appen brug for kontinuerlige data fra Internettet for at fungere korrekt. Der er dog kortapps, der fungerer uden Wi-Fi eller en mobilforbindelse, såsom Google Maps, CoPilot Premium og Garmins Navigon. Det kan være nødvendigt at forudindlæse kortoplysninger til din iPad, inden du rejser.

Deaktiver mobildata, aktiver Wi-Fi

Tryk på Indstillinger app for at starte det.

Tryk på Mobildata for at se skærmen for indstillinger for mobildata. Skub Mobildata skyderen til venstre for at deaktivere mobildatatjenesten.

Sådan bruges iPad 3G uden en dataplan

Tryk på Trådløst internet for at se Wi-Fi-indstillinger. Skub Trådløst internet skyderen til højre for at tænde iPad's Wi-Fi-tjeneste.

Sådan bruges iPad 3G uden en dataplan

Tryk på navnet på det lokale Wi-Fi-netværk, som du har adgang til.

Forklarer, hvordan du gemmer på din iPads mobildataadgangsafgifter ved at skifte til Wi-Fi for internetadgang. Viser, hvordan du aktiverer Wi-Fi på din iPad.

Gå ind i Wi-Fi-netværksadgangskode når skærmen beder dig, og tryk derefter på Tilslutte. Klik på Hjem knappen for at vende tilbage til iPadens startskærm.

Aktivér placeringstjenester

Når mobildata er slået fra, skal du aktivere Wi-Fi Location Services. I mangel af mobildata kan Wi-Fi forbedre din iPads evne til at lokalisere din placering.

Tryk på Indstillinger app.

Ipad trådløst netværk, mobil enhed wifi, Ios tip

Tryk på Privatliv, og tryk derefter på Placeringstjenester.

Sådan bruges iPad 3G uden en dataplan

Tryk på Systemtjenester.

Sådan bruges iPad 3G uden en dataplan

Skub Wi-Fi-netværk skyderen til højre for at aktivere Wi-Fi-placeringstjenester.