Sådan hentes AT & T sendte tekstbeskeder

AT&T leverer en række mobile enheder, herunder smartphones, PDA'er og flip-telefoner. De fleste af AT & Ts mobiltelefoner har tekstfunktioner, der gør det muligt for dig at sende og modtage SMS- og MMS-tekstbeskeder. Tekstbeskeder, som du modtager på din AT & T-mobilenhed, gemmes i "Indbakke" -mappen, og enhver tekstbesked, som du besvarer eller sender, gemmes i mappen "Sendt". Du kan hurtigt hente tekstbeskeder, du har sendt ved hjælp af AT&T, ved at gå til enhedens meddelelsesmenu.

Trin 1

Få adgang til din AT&T mobiltelefons startskærm ved at trykke på knappen "Hjem" eller "Menu" afhængigt af din enhed.

Trin 2

Vælg indstillingen "Beskeder", som normalt vises med et konvolutikon. Du omdirigeres til menuskærmen Beskeder, der viser mapperne "Indbakke", "Sendt", "Kladder" og "Slettet".

Trin 3

Vælg mappen "Sendt". Denne mappe viser alle de beskeder, du har sendt med din AT & T-enhed. Vælg den besked, du er interesseret i at hente, så vises teksten.

Gå tilbage til menuskærmen Beskeder ved at vælge tilbagepilen eller "Mapper", afhængigt af din enhed. Gør dette, hvis den tekstbesked, du leder efter, ikke er i mappen Sendt. Du har muligvis slettet det. Vælg den "Slettede" mappe, der vises i skærmbilledet Meddelelser. Rul gennem listen over slettede tekstbeskeder, indtil du finder den sendte tekstbesked, du leder efter. Vælg den sendte tekstbesked, du vil hente, og du kan se teksten. Nu kan du flytte denne tekstbesked fra mappen Slettet til mappen Sendt ved at vælge "Flyt" eller "Rediger" og derefter vælge "Sendt" -mappen som den mappe, hvor du vil flytte den.