Brug White EarBuds til at styre iTunes i Mac OS X

Du kender sikkert de hvide øretelefoner, der følger med iPhones, og iPods kan styre musikens lydstyrke og springe over sange på dine iOS-enheder, selv tage billeder eller kalde Siri, men vidste du, at de berømte hvide Apple-øretelefoner også kan styre iTunes på Mac'en? Yup, de hvide i øret-hovedtelefoner er nyttige langt ud over iOS, og de har nogle lige så flotte funktioner, der arbejder med OS X også.

Tilslut officielle Apple-øretelefoner til Mac-lydstikket for at komme i gang, og prøv derefter de følgende tricks.

Øretelefonkontrol til iTunes i Mac OS X

Et sæt Apple-ørepropper skal forbindes til Mac-lydporten, for at disse kan fungere.

  • Klik på centerknappen en gang for at starte iTunes- applikationen i OS X
  • Start med at afspille en sang med et centralt knap klik
  • Pause den aktuelt afspillede sang med et centralt klik
  • Gå videre til den næste sang ved at dobbeltklikke på midterknappen
  • Gå tilbage en sang ved at tredobbelt klikke på midterknappen
  • Systemvolumen op og systemvolumen ned styres ved at trykke på + og - knapperne

Nysgerligt kontrollerer +/- lydstyrketaster det samlede systemvolumen, i stedet for iTunes-lydstyrken alene.

I betragtning af at Siri muligvis kommer til Mac snart, kan du forvente, at nogle af de andre øretelefontricks fra iOS til at svinge sig over til Mac engang i fremtiden også.

Arbejder med Apple Classic White Earbuds og New EarPods

Disse tricks arbejdede med både de ældre hovedtelefoner og de nyoprettede EarPods, der ankommer med den nyeste iPhone og iPads. Selvom nogle tredjeparts i-øretelefoner også har knapperne, kan vi ikke bekræfte, at alt andet end ægte Apple-ørepropper gør tricket.

Understøttede Macs 2010-modeller og op?

På Mac-siden af ​​ting fungerede kontrollerne på hver Mac, vi testede, men alle er ret nye. Når det er sagt, skrev vi om et lignende trick for ganske tid siden i 2010 for lydstyrkekontroller, der angiver, at det har eksisteret i et vist omfang i et stykke tid, men det ser ud til, at justeringerne var begrænset til lydstyrken i iTunes, og knapperne ikke kunne gøre meget mere. Det er således ikke helt klart, hvordan ny Mac-modellen skal være for at understøtte øretelefontricks, men det er muligt, det er også helt softwarebaseret. Hvis du finder nogen af ​​disse ikke reagerer på din Mac, så lad os vide, hvilken model og version af OS X du bruger i kommentarerne, og vi kan prøve at finde ud af det.