Sådan får du Vulcan Minigun i "GTA: San Andreas"

Elementer, du har brug for

  • PlayStation 2

  • "GTA: San Andreas" disk

“Grand Theft Auto: San Andreas” (“GTA: San Andreas”) er et rollespilende action-eventyrspil til PlayStation 2, der blev udgivet i 2004. Spillet blev udviklet af Rockstar North og er den ottende samlede titel i “ Grand Theft Auto ”-franchise. Spillerne kontrollerer Carl Johnson (CJ), da han forsøger at redde sit kvarter fra tilstrømning af stoffer og kriminalitet. "San Andreas" har en række skjulte våben og køretøjer, herunder Minigun og Jetpack, som kræves for at finde Minigun.

Tænd for din PlayStation 2, og indsæt "GTA: San Andreas" -disken.

Indlæs dit spil, og rejs til din landingsbane i Verdant Meadows, Las Venturas (den nordligste del af kortet) for at bruge din Jetpack. En forudsætning for at have Jetpack er, at du skal have gennemført missionen "Green Goo."

Brug din Jetpack til at flyve til San Fierro, den længst til venstre ø. Kig efter Kincaid Bridge, som er en rød jernbanebro, der spænder over Easter Bay (se dit kort i menuen Pause for at finde dets placering). Flyv langs broen, indtil du ser en konkret buegang på San Fierro-siden af ​​broen. Oven på denne buegang er Minigun.

Land på buegangen og gå ind i Minigun for at udstyre den.