Sådan aktiveres eller deaktiveres Apple Pay Lock-adgangsgenvejen på iPhone

iPhone-ejere, der har oprettet Apple Pay på deres enheder, kan bruge en valgfri genvej til at få adgang til funktionen fra den låste skærm.


Hvis du antager, at adgangsfunktionen til låseskærm er aktiveret med Apple Pay, er du kun nødt til at gøre det ved at trykke på Home-knappen på den låste Apple-skærm for at få Apple Pay med det samme. Hvis en låseskærmgenvej til Apple Pay lyder bekvemt for dig, vil du sandsynligvis gerne aktivere funktionen på iPhone, hvis du ikke har gjort det endnu.

Men nogle brugere kan finde, at de utilsigtet aktiverer Apple Pay via denne genvej til låseskærmen, og på de nyeste iPhone-modeller er opkalds-ID-låsningen så hurtig, at man forsøger at dobbeltklikke på Home-knappen uden at låse skærmen op, er næsten ubrugelig. Således kan nogle brugere ønske at deaktivere Apple Pay Lock-skærmens genvej.

Aktivér eller deaktiver adgangsgenvejen til Apple Pay Lock Screen på iPhone

Uanset om du vil tænde eller slukke for funktionen, så har du naturligvis brug for en iPhone med Apple Pay setup og konfigureret til at have denne mulighed.

  1. Åbn appen Indstillinger på iPhone med Apple Pay og gå til "Wallet & Apple Pay"
  2. Under kortafsnittet skal du søge efter "Tillad adgang, når du er låst", og skift kontakten ved siden af ​​"Dobbeltklik på startknappen" til TIL eller FRA afhængigt af, om du vil bruge genvejslås til låseskærm til Apple Pay eller ej

Hvis du tænder for funktionen, skal du låse iPhone-skærmen og derefter dobbeltklikke på startknappen for straks at indkalde Apple Wallet-tegnebogen.

Hvis du slukker for funktionen, er Apple Pay ikke tilgængelig fra låseskærmen.

Hvorvidt du kan lide denne funktion afhænger sandsynligvis af, hvor ofte du bruger Apple Pay på iPhone, uanset om du har Apple Pay-opsætning på en Apple Watch, og uanset om du finder utilsigtet adgang til funktionen, når du ikke mener at.

Apple Pay er utænkeligt nyttigt, så sørg for at indstille din genvej, så den passer til dine præferencer, og hvordan du bruger funktionen. Og hvis du er ude og shoppe, skal du ikke glemme, at du hurtigt kan tjekke, hvilke butikker der understøtter Apple Pay ved at bruge Apple Maps for at se placeringsoplysninger for butikker og restauranter.