Sådan opretter du en AutoResponder i Mail for Mac

Har du nogensinde ønsket at konfigurere en auto-responder e-mail-besked i Mac Mail-appen? Autoresponders giver dig mulighed for at indstille et auto-svar uden for kontoret, der automatisk sendes som svar på indgående email til Mac Mail-appen. Dette er en god løsning til situationer, hvor du er ude af kontoret, væk fra et skrivebord eller på anden måde væk fra e-mail i et stykke tid, om det er en ferie eller måske du bare hader at svare på e-mails. Uanset årsagen vil alle indgående e-mails få et automatisk svar med den besked, du selv har valgt.


Hvis du nogensinde har sendt en e-mail til en person og derefter modtaget et øjeblikkeligt svar, der sagde noget som "Jeg er ude af kontoret lige nu, bedes du kontakte mig på min mobiltelefon på 555-555-5555", så har du set, hvordan en auto-responder email arbejder. Denne vejledning viser dig, hvordan du opretter en autoresponder netop sådan, fra Mail app til Mac.

Konfiguration af autoresponders i Mail for Mac fungerer det samme på stort set alle versioner af Mail app og Mac OS, så det skal være version og release agnostic. Så længe du har en e-mail-konto tilføjet til Mail-appen til Mac, og Mail-appen er åben og kørende, sendes automatisk svaret.

Sådan oprettes en autoresponder Email Svar i Mail til Mac OS

Vi skal lave en bred altomfattende e-mail-auto-responder, hvilket betyder, at automatisk svar sendes øjeblikkeligt til hver enkelt indgående e-mail-besked til Mac Mail-appen.

 1. Åbn Mail-appen, hvis du ikke allerede har gjort det
 2. Træk "Mail" mændene ned og vælg "Preferences"
 3. Klik på fanen "Regler"
 4. Klik på "Tilføj regel"
 5. Udfyld en beskrivelse og navngiv det noget indlysende, som "Vacation Auto-Responder"
 6. Under "Hvis betingelserne er opfyldt", skal du vælge "Hver meddelelse" i drop-down menuindstillingerne
 7. Nu i afsnittet "Udfør følgende handlinger" skal du vælge "Svar på besked" fra drop-down menuindstillingerne
 8. Klik derefter på "Svar meddelelsestekst ..." og indtast din auto-responder e-mail-meddelelse, klik derefter på "OK" og klik "OK" igen for at indstille Mail auto responder
 9. Klik på "OK" igen for at indstille og aktivere Mail auto responder

Det er det, auto-svar autosvareren er blevet indstillet.

Du kan bekræfte, at det fungerer som forventet ved at sende dig en e-mail, som hurtigt skal få det automatiske svar, du har angivet i auto responder-reglerne.

Hvis det ønskes, kan du indstille meget mere komplekse regler til automatisk svar og autoresponders, for eksempel kan du anvende automatisk svar på bestemte afsendere, specifik email fra domæner, bestemte personer, kun VIP, til bestemte datoer og så meget mere. Det er helt op til dig. Til vores formål her holder vi tingene simple med et bredt universelt e-mail-automatisk svar på alle e-mails fra alle modtagere.

Deaktivering og aktivering af autosvareren i Mail for Mac

Når du har oprettet auto responderen, vil den blive aktiveret automatisk. Men du kan senere deaktivere eller genaktivere denne autoresponder igen til enhver tid ved blot at gøre følgende:

 1. Åben Mail app på Mac og gå til "Mail" menuen og vælg "Preferences"
 2. Gå til 'Regler' og tjek eller fjern markeringen af ​​feltet ud for din autoresponder (mærket som "Vacation Auto-Responder" i denne vejledning)

Hvis du ikke afbryder autosvareren, bliver den aktiveret og brugt til evighed, så længe Mail-appen på Mac'en er åben, og reglen er aktiveret.

E-mail autoresponders er almindeligt anvendt til erhvervslivet, men mange bruger dem til personlig e-mail også. Måske er du væk fra dit skrivebord, og du vil have folk at vide straks, det er tilfældet, eller måske er du på ferie og ikke vil have folk til at emaile dig, fordi de tror at de bliver ignoreret, eller måske vil du ignorere e-mail, så du indstiller en automatisk svar-e-mail-meddelelse, der siger det. Der er mange mulige brugssager til autoresponders i e-mail, så brug din fantasi og indstil betingelserne som du finder passende.

Oprettelse af autoresponders til e-mail er blot en af ​​de mange funktioner, der er tilgængelige med Regler-funktionen i Mail for Mac. Mail Regler kan være ganske magtfulde og giver mulighed for at sove på en Mac fra en iPhone eller via en indgående e-mail, der opfylder Sleep Mac-kravene, der er defineret af Mail-reglen. Du kan også oprette automatisk videresendelse, batcharkivering, særlige lydeffekter for bestemte e-mail-afsendere, datospecifikke handlinger, automatisk sletning af e-mails, der passer til specifikke regler, blandt tusindvis af andre mulige muligheder ved at automatisere e-mail via funktionen Mail for Mac Rules. Du er velkommen til at udforske reglerne muligheder, der er mange interessante muligheder!

Hvis du nyder dette tip, vil du sandsynligvis nyde denne samling af 8 særligt nyttige Mail-tricks til Mac, eller du kan gennemse vores Mail Tips-sektion.

Var det nyttigt for dig? Har du andre nyttige Mail auto responder tricks eller Mail Regler tricks til Mac? Del dem med os i kommentarerne nedenfor!