Brug en animeret GIF som baggrund i Mac OS X med GIFPaper

Har du nogensinde ønsket at tapet på din Mac blev animeret? Et fælles trick for at opnå denne effekt er at indstille en pauseskærm som skrivebordsbaggrund i Mac OS X, hvilket ser godt ud, men kan afvikle med en hel del processorer for at vise animationerne, men nu er der en anden mulighed. brug en animeret GIF som desktop tapet på Mac i stedet takket være en lille gratis app kaldet GifPaper.


GIFPaper er noget eksperimentelt på dette tidspunkt, kræver at overføre Gatekeeper, bruger omkring 15% af CPU'en til at vise animationen, kræver manuelt at installere et præferencepanel, og hvis du vil slippe af med det, skal du tvinge afslutte den tilknyttede proces gennem Aktivitet Overvåge. På grund af det hele er brugen af ​​GifPaper sandsynligvis bedre udelukkende brugt af mere avancerede Mac-brugere, da den ikke understøttes af udvikleren (eller nogen anden). Hvis du ikke er fortrolig med noget af det, skal du ikke bruge GifPaper-appen nu. Hvis du ikke har noget imod disse advarsler, kan du bruge GIFPaper til at indstille en animeret GIF som skrivebordsbillede på en Mac.

Sådan indstilles animeret GIF som skrivebordsbaggrund i Mac OS X

  1. Få GIFPaper fra denne Dropbox link *, det er gratis fra udvikleren, men ikke understøttet
  2. Installer præferencepanelet og brug funktionen Gennemse til at vælge din animerede GIF, og juster derefter indstillingerne som ønsket
  3. Den animerede GIF skal indlæses som tapet med det samme, men hvis det ikke forsøger manuelt at starte Gifpaper.app for at indlæse gif som skrivebordsbaggrundsbilledet

Her er et eksempel på Mac-skrivebordet med en pejs GIF i brug som baggrundsbaggrundsbilde:

Og her er et andet Mac desktop eksempel med animeret GIF som tapet via Lifehacker:

Dette kan være en sjov brug for dine Live Photos konverteret til GIF'er, hvilket er hvad jeg har gjort i dette stykke med et pejsgift, der blev oprettet fra et Live Photo. Selvfølgelig, hvis du har Gif Brewery, end du kan bruge andre mesterlige animerede GIF-skabelser, du selv gør også, ellers kan en hurtig Google Image-søgning efter "animeret gif (item)" eller besøg på et websted som Giphy finde dig noget at møde din GIF har brug for.

* Download og brug denne app efter eget valg, for øjeblikket er der ingen tilknyttet udvikler side eller Github side om GifPaper appen. Generelt er det uklogt at downloade og bruge apps eller filer fra tilfældige weblinks fra en uidentificeret udvikler, men denne app blev fundet af LifeHacker, og den fungerer som annonceret (den uhyggelige blinkende øjne gif via 2001 (filmen) vist på siden er fra Lifehacker også).

Fjernelse af GIF-papir og få den almindelige tapet tilbage igen

Du kan fjerne GifPaper-præferencepanelet med et højreklik:

Og hvis du vil afslutte den animerede GIF som dit tapet, skal du enten genstarte Mac'en eller afslutte Gif Paper-processen, der kører gennem Activity Monitor:

Desværre er der ikke en Github-side med kilde eller et officielt websted for projektet, selvom udvikleren Tomasz Wojcik nævner, at de sandsynligvis vil sætte det på Github i sidste ende. Hvis du håbede på at kigge på kilden, få support til appen eller stille spørgsmål specifikt om projektet eller hvordan det virker, skal du nå ud til skaberen direkte via readme-filen, der er vedlagt downloaden, for nu alligevel.