Reagere på indgående opkald med automatiske besked svar på iPhone

IPhone fik en praktisk funktion, som nu er standard i iOS, som giver dig mulighed for hurtigt at reagere på et indgående telefonopkald med en forudindstillet SMS-besked. Dette er en perfekt løsning, hvis du er optaget i et møde, klasseværelse, kørsel eller i en anden situation, hvor du ikke kan ringe op, men den, der ringer op, er vigtig nok til at lade dem vide, at de bliver kontaktet så snart som muligt.

Indstil automatisk tekstbesked Svar for indgående telefonopkald

Første ting først, lad os indstille de automatiske svarbeskeder. Det gør du ved at gøre følgende på iPhone:

  • Åbn "Indstillinger" og vælg "Telefon" efterfulgt af "Svar med besked"
  • Indtast tilpassede tekstreaktioner alene eller følg Apples eksempler, og afslut derefter fra Indstillinger, når du er færdig

Du kan have op til tre forudkonfigurerede meddelelser. Du kan gå med de forudkonfigurerede Apple valg, eller endnu bedre, tilpasse og lave dit eget, der svarer til din kommunikationsstil. At vælge tre generelle svar er fint, men for dem, der deler en iPhone med personlig og arbejde, er en god mulighed at have et særskilt valg til de indkommende arbejde og / eller personlige opkald, som du måske ikke kan svare på i øjeblikket. Vær så specifik eller så vag som hvad der virker for dig, men noget som "Optaget, vil ringe tilbage snart" er fint.

Besvare et indgående opkald med en tekstbesked

Når de automatiske svar er indstillet, kan du bruge funktionen næste gang et telefonopkald kommer ind ved at gøre følgende:

  • Stryg op på telefonindikatoren for at åbne en opkaldsindstillingsmenu og tryk på "Svar med besked"
  • Vælg det ønskede automatiske svar for at sende det som en SMS eller iMessage

Dette er en meget bedre løsning end bare at sende opkald til voicemail, ignorerer opkald eller demp dem som de kommer ind.

Udseendet af auto-svar-funktionen ser lidt anderledes ud i de nyeste versioner af iOS, men funktionaliteten forbliver helt den samme i hele iOS 6 og iOS 7, både ved indstilling og brug af de automatiske dåse-svar. Det eneste krav er, at du selvfølgelig har en iPhone.

For dem der undrer sig, vil dette være standard for at bruge iMessage-protokollen, hvis den, der ringer, har iMessage, og vil sende en generel tekstmeddelelse, hvis opkalderen ikke gør det. Tak for tipet Ryan