Apple Software Engineer & Developer Salaries

Jeg har for nylig diskuteret Apple Store Pay-skalaen for flere stillinger i Apples butikker. Det er min opfattelse, at hvis du er yderst kyndig med Apple, for at være en udvikler, skal du tilstræbe at være ingeniør og springe over Apple Store helt.

Nogle af de bedste lønninger, der arbejder for Apple, kommer fra deres software ingeniører. At være udvikler til Apple Corporate har en gennemsnitlig løn på $ 99.160, og intervallet er fra $ 74.000 til $ 135.000 om året, som rapporteret af Apple-medarbejdere til GlassDoor.

Den anden ting at overveje er, at hvis du er dygtig nok til at arbejde for Apple direkte som software ingeniør, kan du være dygtig nok til at arbejde for dig selv også. Uafhængige iOS og Objective C-udviklere er i stigende efterspørgsel, hvilket har ført til høje iPhone- og iPad-appudviklingsomkostninger, hvilket medfører en højere løn for dig selv.

At arbejde for Apple er ikke en nem opgave, da virksomheden vokser i popularitet, efterspørgslen efter deres job får større styrke, og de har efter sigende nogle af de mere konkurrencedygtige ansættelsesprocesser i branchen. Uanset om du har til hensigt at gå i virksomhed eller gå alene, gør de høje lønninger og iPhone-udviklingsfrekvenserne en undersøgelse af iOS-udvikling helt sikkert betale sig.