Sådan repareres en Wii, når den ikke tændes

Hvis din Wii ikke tændes, skal du prøve en simpel reparation, inden du sender konsollen ind til Nintendo for at reparere. Nintendo designet AC-adapteren med en beskyttelsesmekanisme mod strømtab eller bølge. Selvom Wii var tilsluttet et strømstik, kan mekanismen udløses, fordi den er meget følsom over for spændingsændring.

Træk alle ledningerne ud af Wii-konsollen. Dette inkluderer lysnetadapteren, lysbjælken og udgangsledningen til dit tv eller skærm. Også hvis du har tilsluttet Gamecube-ledninger eller hukommelsespatroner, skal du gå videre og afbryde disse også.

Træk lysnetadapteren ud af stikkontakten (strømforsyningen). Vent mindst to minutter. Uden strøm i lysnetadapteren er den designet til at nulstille for at lade jævnstrøm strømme igennem til konsollen.

Tilslut kun lysnetadapteren til bagsiden af ​​Wii. Sæt ledningen i væggen. Se om der tændes ved at trykke på tænd / sluk-knappen for at se om lyset bliver grønt.

Sluk enheden Sæt din skærm eller tv-ledningen i. Tænd Wii-konsollen igen. Hvis strømmen forbliver tændt, skal du fortsætte til næste trin. Hvis strømmen slukkes igen, er der et problem med din tv-ledning, eller mere sandsynligt får du elektrisk feedback fra dit tv eller din skærm. Hvis dette er tilfældet, skal du prøve et andet tv eller en anden skærm.

Sæt hvert af de resterende emner i Wii-konsollen en efter en. Kontroller, om strømmen slukker igen. Hvis et af tilbehørsprodukterne udløses, skal du overveje at udskifte det. Hvis du ikke har andre problemer, var det sandsynligvis et strømstød eller strømtab, der fik din Wii til ikke at tænde.