Fremstil nemt CSS Background Gradient Code i Mac OS X

Webdesignere og udviklere er velbevidste om, at oprettelse af CSS-gradienter er noget af en smertefuld proces. Sikker på, at der findes en række web-baserede generatorværktøjer, der gør det nemmere, men du bliver ofte overladt til at spejle rundt for forskellige versioner for at få forskellige CSS og CSS3 kode stykker, som derefter kræver manuelle tweaks for at opnå en ensartet gradient på tværs WebKit, IE og Mozilla-baserede browsere.

Gradient-appen har til formål at løse hovedpine med nemme farvevalgværktøjer og alle mulige gradientmuligheder, men vigtigere, hurtig og præcis CSS-gengivelse. Vælg bare dine farver og gradientstil (lineær, radial, orientering) og klik på "CSS" eller "Copy" knappen, og den genereres straks, klar til at blive kopieret til dit udklipsholder til brug andre steder. Det er meget let og får jobbet perfekt, hvilket gør det til et godt værktøj til alle, der gør webarbejde.

Du kan downloade beta gratis her

Gradienter er kun til Mac OS X, og det er ikke klart, om udvikleren planlægger at frigive appen til App Store eller opkræve det endelige produkt, men beta er frit tilgængelig og fungerer fint. Dette er et godt værktøj, der findes af MacStories, så leder op til dem for at lede.