Hvorfor tager det evigt at buffere?

Når du streamer en video online, forsøger din computer at afspille den, mens den downloades til en midlertidig mappe på din computer. Dette gør det muligt for videoen at starte næsten med det samme, så du ikke behøver at vente. Hvis du har en langsom forbindelse, afspilles din video hurtigere, end den downloades, hvilket resulterer i en pause for buffering.

Hvad er buffering?

Før din video begynder at afspilles, downloades en lille del først for at give downloadet et forspring. Du bemærker ofte en farvet bjælke over videoens navigationslinje, der viser dette. Kløften mellem din download og din afspilning kaldes bufferen. Hvis din afspilning indhenter download, kan den ikke længere afspilles og skal pause for at øge kløften. Dette kaldes buffering.

Bidragende faktorer

Der er et par ting, der kan virke imod dig, når du streamer videoer. Det første og vigtigste spørgsmål er din forbindelseshastighed. Hvis du har en stærk højhastighedsforbindelse. dine videoer vil sandsynligvis buffer meget hurtigt. En langsom forbindelse garanterer regelmæssigt lange bufferpauser. Hvis mange brugere har kørt ned på det sted, der leverer videoen, kan du opleve langsom buffering uanset din forbindelse. Hvis du bruger en delt båndbreddeforbindelse, som en kabelforbindelse, kan din nabos tunge brug muligvis bremse dine downloads, hvilket også bremser din buffering.

Sådan lever du med det

Hvis du ikke har råd til at smide penge på dette spørgsmål for at løse det, er der et trick, du kan bruge til at gøre buffering mindre af et problem. Når du har valgt en video, skal du trykke på "Afspil" for at starte overførslen og til sidst afspilningen. Umiddelbart efter videoen starter, skal du trykke på "Pause". Vent på, at bufferen får en god føring, inden du trykker på "Afspil". Se den farvede bjælke for at sikre, at den er mindst halvvejs gennem videoen eller hele vejen igennem for en langsom forbindelse. På denne måde er du mindre tilbøjelige til at indhente og opleve et pause i afspilning, når du trykker på play.

Sådan løses problemet

Den bedste måde at løse problemet med buffering på er at opgradere din internetforbindelse. Spørg din internetudbyder om den tilbyder hurtigere forbindelser, eller tjek med konkurrerende virksomheder om forskellige teknologier. Der er mange hastigheder på kabel-, DSL- og fiberforbindelser, som du kan abonnere på til forskellige omkostninger. Hvis du er villig til at bruge flere penge om måneden, skal du være i stand til at fremskynde din buffering nok, så du ikke engang bemærker det.