Hvilken type batteri har jeg brug for til en nøglefri fjernbetjening?

Nøglefri fjernbetjeninger, der bruges til indrejse i hjemmet, alarmer og oplåsning af biler, er nyttige, indtil batteriet bliver for svagt til at fungere korrekt eller dør.

Udskiftningsbatterier

Den bedste måde at vide, hvilken type batteri du har brug for til din nøglefri fjernbetjening (fob), er at fjerne den, der i øjeblikket er i fob. De fleste bildele butikker har en bred vifte af nøglefri fjernbetjeningsbatterier. Tag dit gamle batteri med dig og bede om hjælp til at finde det rigtige batteri. Disse batterier er typisk runde og flade og størrelsen af ​​en krone eller nikkel.

Ukendt batteritype

Muligvis mangler din fob batteriet, og du har ikke en til at tage med i en hardware butik til udskiftning. De fleste køretøjskoblinger kræver et eller to lithium-ion, 3 volt møntbatterier. Websteder, der sælger udskiftningsbatterier til fobs, giver dig mulighed for at indtaste køretøjets mærke, model og år og bestille det nøjagtige batteri, du har brug for til din fob (se Ressourcer).

Andre nøglefri fjernbetjeningsbatterier

Nøglefri fjernbetjeninger til indrejse i hjemmet bruger batterier, som til sidst skal udskiftes. Din brugervejledning bemærker den type batteri, du har brug for. Hvis du ikke har din brugervejledning, kan du foretage en online-søgning. Du kan også tage dit gamle batteri til enhver hardware butik og bede en ekspedient om at hjælpe dig. Hardware butikker har en bred vifte af batterier, så der er en god chance for, at du finder det, du har brug for.