Sådan Vises til ~ / Bibliotek Folder i MacOS Sierra

Mappen Brugerbibliotek er som standard gemt i MacOS Sierra, men nogle avancerede brugere kan muligvis vise og få adgang til ~ / Bibliotek / mappen, som indeholder præferencefiler, cacher og applikationssupportdata. Vi viser dig hvordan du hurtigt får adgang til mappen Brugerbibliotek, samt hvordan du indstiller MacOS Sierra Finder for altid at vise biblioteket Brugerbibliotek.


Fordi brugeren ~ / Bibliotek mappen indeholder vigtige data og filer til Mac-brugerkonti og apps til at fungere, er det generelt en god idé at forlade mappen og dens indhold, medmindre du har en særlig grund til at grave rundt og ved præcis, hvad du ' gør igen. Casual brugere har ingen forretning i ~ / biblioteket bibliotek. Og husk, systemniveau / bibliotek mappe er forskellig fra brugerniveau ~ / bibliotek.

Adgang til brugerbibliotek i MacOS Sierra

Hvis du ikke behøver konstant at vise mappen ~ / Bibliotek på Mac'en, kan du bare få adgang til den, når det er nødvendigt, ved at bruge menuen "Gå":

  1. Fra Finder i Mac OS trækker du ned "Gå" -menuen og holder SHIFT-tasten nede
  2. Vælg "Bibliotek" fra rullelisten

Du kan også trykke på Command + Shift + L fra MacOS Finder for hurtigt at springe til ~ / Bibliotekskataloget på den aktive brugerkonto.

* Bemærk, at i ældre versioner af MacOS og Sierra skal du holde OPTION-tasten nede i stedet for SHIFT-tasten.

Sådan Vis ~ / Bibliotek Folder i MacOS Sierra

Hvis du har adgang til bruger ~ / Bibliotek, kan du måske bare aktivere det permanent som en synlig mappe i brugerens hjemmekatalog. Dette er en simpel indstillingsændring, der får MacOS Finder til altid at vise bibliotekets mappe i brugerens hjem:

  1. Gå til brugerens hjemmemappe fra Mac OS Finder
  2. Træk menuen "Vis" ned og vælg "Vis indstillinger"
  3. Vælg "Vis biblioteksmappe" i indstillingsindstillingerne for brugerens hjemmappe

Dette er specifikt for hver brugerkonto på Mac, så hvis du vil afsløre brugerkontoen på en anden konto, skal du genaktivere den samme indstilling individuelt.

En anden mulighed er at bruge kommandolinjen til at afsløre biblioteket / biblioteket, som det var nødvendigt i Lion, da biblioteket først blev usynligt for slutbrugeren.

chflags nohidden ~/Library/

Ovennævnte tricks arbejder også for at afsløre og vise den samme bruger ~ / Bibliotek mappe i Mac OS X versioner El Capitan og Yosemite.