Sådan laver du et falsk krusskud

Elementer, du har brug for

  • Kamera

  • Computer med internetadgang

Et falsk krusskud kan være sjovt at vise til din familie og venner. Du kan sende det til folk, du kender som en praktisk joke, eller sende det på sociale netværkssider som Facebook og MySpace og se, hvilke slags svar du får. Det er nemt at oprette et falsk krusskud, der ser realistisk ud, hvis du har nogle grundlæggende grafiske designfærdigheder og et godt grafikredigeringsprogram som Photoshop. Hvis du ikke har færdigheder inden for grafisk design eller adgang til god grafikredigeringssoftware, kan du bruge PicGen.net til at skabe et sjovt falsk krusbillede.

Få et billede af dig selv taget på en almindelig baggrund. De fleste krusskud er taget mod en hvid, grå eller lyseblå baggrund. Nogle tages mod en hvid eller grå murstensmur. De fleste krusskud er ikke smukke. Det kan være en god idé at fjerne dit hår eller bruge makeup til at lægge nogle mørke rande under øjnene. Gennemse nogle krusskud på Mugshots.com eller kør en Google-billedsøgning på "krusskud" for at få ideer. Du kan enten holde et tegn op (udskrevet med et falsk filnummer og navnet på den by, hvor du foregiver at være arresteret), eller du kan tilføje et tegn senere ved hjælp af en grafisk editor.

Brug et grafikprogram til at beskære dit foto til et billedformat på 3: 4 (bredde: højde). For eksempel 300 pixels bredt med 400 pixels højt eller 600 pixels bredt med 800 pixels højt.

Hvis du ikke holdt et tegn på dit foto, skal du bruge Photoshop eller anden grafiksoftware til at tilføje et. Brug et gratis grafikwebsted, eller foretag en Flickr-søgning efter Creative Commons krus-skudte fotos, kopier derefter tegnet og indsæt det på dit foto. Ikke alle krusskud har et tegn, men at have et i dit falske krusskud vil gøre det mere troværdigt.

Hvis du ikke har grundlæggende grafiske designfærdigheder eller software, eller du bare vil have det sjovt og ikke har lyst til at gå i besværet med at oprette dit eget falske krusbillede, skal du bruge PicGen.net. Gå til PicGen.net, og klik på "Mugshots". Upload et billede, og indtast dit navn, anholdelsesbyen og en dato. Webstedet genererer et falsk krusskud til dig. Du kan downloade billedet eller sende et link til det.

Tips

Overvej at lave dit falske krus skudt sort / hvid for et traditionelt look. De fleste grafiksoftware har mulighed for automatisk at konvertere fotos til sort / hvid, og PicGen.net har også en sort / hvid-indstilling, du kan vælge.