Min iPod synkroniseres ikke med iTunes

Genstart af din computer er ofte løsningen, når din iPod ikke synkroniseres med dit iTunes-musikbibliotek. Men hvis dette mislykkes, er der andre trin til fejlfinding at tage.

Genoplad, tilslut igen, opdater og nulstil

Trin 1

Genoplad din iPod via et USB-kabel, der er tilsluttet din computer eller lysnetadapter.

Trin 2

Klik på hjælpemenuen i iTunes, og se efter opdateringer. Følg vejledningen på skærmen for at downloade og installere den nyeste version af softwaren. Åbn den nye version af iTunes. Klik på navnet på din iPod i kildelisten, og søg efter opdateringer under oversigtsfanen for at opdatere din iPod. Forsøg på at synkronisere din iPod med iTunes.

Skub din iPods holdkontakt til holdeposition og derefter til fra. Tryk på og hold menu- og centerknapperne nede samtidigt, indtil Apple-logoet vises for at nulstille din iPod. Åbn iTunes på din computer, og tilslut din iPod igen for at prøve at synkronisere den med iTunes.

Genstart iPod-tjenesten

Trin 1

Luk iTunes, og sørg for, at din iPod er afbrudt fra computeren.

Trin 2

Klik på knappen 'start'. Klik på 'kør', hvis du bruger Windows XP. Skriv 'services.msc' i kørefeltet i XP og i søgefeltet i startmenuen i Windows 7 og Vista. Tryk på 'enter'.

Trin 3

Rul gennem listen, og dobbeltklik på 'iPod-service'. Klik på knappen 'stop', og lad egenskabsvinduet være åbent.

Trin 4

Slut din iPod til computeren. Åbn 'min computer' eller 'computer', og se efter din iPod, der er anført i enhederne med afsnittet om flytbar lagring.

Klik på knappen 'start' i vinduet Egenskaber for iPod-tjenesten. Åbn iTunes for at forsøge at synkronisere din iPod. Luk iPod-tjenestens egenskabsvindue, når din iPod er synkroniseret.

Løs "Oprindelig fil kunne ikke findes"

Trin 1

Dobbeltklik på navnet på en sang i iTunes-programmet, der ikke kunne synkroniseres med din iPod.

Trin 2

Klik på 'ja' eller 'find' til meddelelsen, hvor du bliver spurgt, om du vil finde filen.

Trin 3

Naviger til mappen eller katalogplaceringen, hvor sangen er gemt på din computer. Dobbeltklik på sangfilen for at vælge den og føje den tilbage til iTunes.

Slut din iPod til computeren igen, og åbn iTunes for at genstarte synkroniseringsprocessen.