Sådan tilsluttes en bærbar computer til en XBox 360

Elementer, du har brug for

  • Ethernet-kabel

  • Xbox 360

  • Bærbar

XBox Live giver dig mulighed for at spille videospil med mennesker over hele verden, downloade demoer til kommende titler, købe spiltilføjelser og endda se film og tv-shows direkte på XBox 360-konsollen. For at udføre disse ting skal du være i stand til at forbinde konsollen til internettet. Microsoft har en trådløs adapter til $ 100, men hvis du har en bærbar computer med trådløs internetadgang, kan du konfigurere den til XBox 360 for at nyde XBox Live.

Sæt den ene ende af Ethernet-kablet i bagsiden af ​​systemet og den anden ende i stikket på din bærbare computer. (Kablet leveres med XBox 360.)

Start din bærbare computer og log ind som administrator.

Klik på "Start", og klik derefter på "Kontrolpanel". Klik på "Netværk og internet" og derefter "Netværks- og delingscenter".

Klik på "Administrer trådløse netværk" i venstre side af skærmen. Klik på den bærbare computers netværk, og klik derefter på "Adapteregenskaber." Klik på mappen Deling, og marker derefter afkrydsningsfeltet, der siger "Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse", og klik derefter på "OK".

Tænd XBox 360-konsollen. Klik på XBox-logo-knappen XBox 360-controlleren, og klik på "Systemindstillinger" og derefter "Netværksindstillinger." Klik på "Test pc-forbindelse." Når du er fundet, skal du klikke på din bærbare indstilling. Klik derefter på "Tekst XBox LIVE-forbindelse."

Tips

Hvis du planlægger at tage længere sessioner på XBox Live, skal du sørge for at oplade din bærbare computers batteri på forhånd eller have dens AC-adapter tilsluttet.