Sådan ser du film på Wii

Elementer, du har brug for

  • Wii

  • Original DVD'er

  • SD kort

  • PC med internet

Du vil se film online. Du vil se film på Wii. Du kan gøre det, men er først en lang proces; det er meget praktisk, når du først får fat i det. Det er især nyttigt at se film online, hvis du er en ivrig Wii-afspiller. Bare sørg for, at den DVD, du bruger til at spille på din Wii, er din helt egen, da ulovlig download er forbudt.

Sådan ser du film på Wii

Download din film til din pc, eller få adgang til streaming via et gratis online filmwebsted som Hulu eller et abonnement online filmwebsted som Netflix.

Skift formatet, hvis det er nødvendigt. Den eneste måde at afspille en DVD på din Wii er at have din rippede DVD i et af følgende formater: DivX, MOV, MPG eller AVI. Hvis filmen er i et andet format, kan du bruge et videokonverteringsprogram (et populært program er Virtual Dub) til at konvertere dine DVD'er gratis.

Download Wii Video gratis fra Wii's shoppingkanal. Klik på feltet, der siger "shoppingkanal" i hovedmenuen, og følg op ved at vælge "indhold, der kan downloades" øverst til højre på skærmen. Søg og find Wii Video på den efterfølgende side.

Køb et SD-kort til Wii. Hvis du ikke har en, kan du få en hos de fleste større detailhandlere. Fire gigabyte er et SD-kort i god størrelse at få, dette giver dig mulighed for at gemme flere film til at se på din Wii på det samme kort.

Indsæt kortet i din pc. Når du har sat dit SD-kort i din computer, kan du kopiere og indsætte dine DVD-filer på SD-kortet. Når DVD'erne er overført fuldstændigt, skal du placere SD-kortet i Wii.

Tænd din Nintendo Wii. Drej indstillingen til "fotokanal", og åbn SD-kortet på din Wii. Klik på den film, du vil se og nyde.

Tips

Hvis du ikke vil se film på Wii ved hjælp af din DVD-afspiller, er din næstbedste mulighed at streame film til din computer og slutte den til din Wii. Dette kræver en internetforbindelse.