Sådan deaktiveres Gmail Indbakke sortering og vende tilbage til den gamle indbakke stil

Gmail har for nylig revideret standardindbakken for automatisk at sortere indgående e-mails i flere kategorier, der er repræsenteret af faner øverst i indbakken: Primær, Social, Kampagner og Opdateringer. Selv om dette kan hjælpe med at styre nogle indbakke, kan det også være frustrerende, da nogle e-mails er fejlagtigt sorteret. Derudover foretrækker mange brugere at have alle nye meddelelser i en enkelt indbakke uden at skulle klikke på flere faner bare for at se flere af deres e-mails, gamle eller nye.

Med det i tankerne, lad os gå igennem deaktivering af den nye Gmail-indbakke automatisk sortering og i stedet for at komme tilbage til standard enkelt primærindbakke.

  • Log ind på din Gmail-konto som sædvanligt, og klik på ikonet Gear øverst til højre, og vælg derefter "Konfigurer indbakke" fra rullemenuen
  • Fjern markeringen af ​​alle felter undtagen "Primær", og klik derefter på "Gem"

Gå tilbage til Gmail-indbakken og opdater, den bliver nu normalt tilbage med alle meddelelser indeholdt i en enkelt indbakke, ligesom det altid har været indtil denne seneste ændring.

Nogle brugere kan sætte pris på den seneste Gmail-ændring, men det har også forårsaget en vis forvirring for andre, der bruger webmailklienten. Heldigvis er det meget nemt at justere for at passe til dine specifikke præferencer, uanset hvilken indbakke type du foretrækker.

Bemærk, at indbakke sortering ikke har nogen effekt på nyttige søgoperatører og indbakke typer, og det påvirker heller ikke Gmail-konti, der er konfigureret med andre mail-klienter. Sorteringsfunktionen er kun synlig for brugere, der har adgang til Gmail via internettet.