Jeg kan ikke komme ind i Hotmail

De fleste e-mail-brugere oplever den frygt for at indse, at de ikke kan få adgang til deres beskeder på et eller andet tidspunkt, men tricket er ikke at gå i panik. Microsoft har procedurer på plads for at hjælpe dig med at komme tilbage i din Hotmail og se, hvad der venter på dig i din indbakke.

Tjek dit brugernavn og din adgangskode. Hotmail-adgangskoder er store og små bogstaver, så noget så simpelt som at have din cap lock låst kan forhindre dig i at få adgang til din konto. Dobbeltkontrol for at være sikker på at du skriver både dit brugernavn og din adgangskode nøjagtigt hvordan du oprettede dem.

Nulstil din adgangskode. Hvis du ikke har logget ind på din Hotmail i nogen tid og har mistanke om, at du muligvis bruger den forkerte adgangskode, skal du klikke på "Glemt din adgangskode?" link på Hotmail-loginsiden. På det næste skærmbillede skal du følge vejledningen for at indtaste din e-mail-adresse og den givne sikkerhedskontrolkode. Klik på "fortsæt", og vælg på den næste skærm den mulighed, der giver dig mulighed for at besvare dit forudindstillede sikkerhedsspørgsmål. Dette er et spørgsmål, du har angivet, da du opretter din Hotmail-konto. Efter korrekt besvarelse af spørgsmålet bliver du bedt om at nulstille din adgangskode.

Ryd din browserhistorik og midlertidige internetmapper, hvis du løbende får en "Side kan ikke vises" -meddelelse, når du logger ind. Den nøjagtige procedure for at gøre dette afhænger af dit operativsystem og din browser. Hvis du fortsætter med at se denne meddelelse, kan det indikere et problem med Hotmail-serveren. Kontroller status for netværket på et sted som Down Right Now, der rapporterer serverproblemer på populære websteder.

Indsend en supportanmodning på Windows Live-siden. På Windows Live-webstedet skal du vælge "Hotmail" under "Standardtjenester". Der åbnes en søgeskærm, der giver dig mulighed for at tjekke en række Hotmail-relaterede supportemner. Nederst på skærmen skal du vælge "få mere hjælp" og derefter "support". En supportformular åbnes, som du kan udfylde og sende til Hotmail-teamet. Du modtager et svar inden for 24 timer. Bemærk, at du har brug for en anden e-mail-konto, som du kan få adgang til, så Hotmail-supportpersonalet kan sende dig dit svar.