Sådan afmeldes du fra postlister på iPhone og iPad nemt

Har du nogensinde fundet dig selv at modtage e-mails fra en mailingliste, du aldrig abonnerer på? Næsten alle med en e-mail-adresse har oplevet dette, normalt fra advokater, junk mailers og virksomheder af ting, du måske har haft engang med. Mens du normalt kan gå til bunden af ​​en e-mail og kigge rundt for et microfonts "Afmeld" -link, er der endnu en hurtigere mulighed for brugere af de nyeste versioner af iOS.

Takket være en ny Mail app-funktion i iOS kan brugere af iPhone og iPad hurtigt afmelde fra e-mails, der sendes fra en postliste, direkte fra e-mail-appen og hurtigere end normalt.


Som allerede nævnt skal du bruge en ny version af iOS til at have denne funktion på iPhone eller iPad, alt andet end 10, 0 vil indeholde mailinglisten afmeldingsfunktionen.

Sådan afmeldes du fra postlister i iOS Mail hurtigt

  1. Åbn Mail-appen i iOS, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Vælg en e-mail i indbakken, der er blevet sendt til dig fra en postliste, og åbn den øverst på skærmen, hvor du vil se en meddelelse med angivelse af "Denne meddelelse er fra en mailingliste" med en blå "Afmeld" link-knap
  3. Tryk på for at forsøge at afmelde fra den postliste, der sendte emailen

Dette virker det samme på Mail app for enhver iPhone eller iPad, der kører de nyeste versioner af iOS. Du kan få enheden i vandret eller lodret tilstand, og du vil stadig have afmeldingsindstillingen øverst på en e-mail, der er berettiget til at blive afmeldt.

For e-mail-lister, som du ønsker at blive abonnement på, kan du trykke på den lille grå "(X)" -knap i samme overskriftsindstilling for at afvise afmeldingsindstillingen for den pågældende postliste. Den skal videreføres til alle andre e-mails fra det samme postliste og adresse.

Bemærk, at ikke alle postlister vil have afmeldingsindstillingen i Mail-appen som denne, men det virker ofte nok til at arbejde for de fleste. Hvis du er fuldstændig overbelastet med postliste emails, kan du altid ty til at slette al mail i iOS 10 eller bruge funktionen Papirkurv alle mail i andre iOS-udgivelser, eller marker dem som læst og brug den ulæste Mail-indbakke i stedet.